🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

@thepublicman kulaklık almıştım da iade etmek istiyorum bunlar direkt kod vermiyor çıktı alıp yapıştırın falan diyor iade işlemini nasıl yapıyoruz tam olarak

Bu kasim indiriminde neden amazon 9 taksit olayini 3 e düşürdü bilgisi olan var mi?

kodu kapıdan vererceksen kolay gelsin kargoya söylemen yeterli

dhl şubeden vereceksen yine kodu okursun adın soyadın çıkar verirsin.

bu arada ben iade tablet kılıfı verdim 2 hafta önce . ekrana bak:)

sende mi brütüs(amzn) yerli yurdum esanafına döndün :) ilk kez iadem de bu hatayı aldım

ama satıcı gubudik telefoncu gönderici amazondu.
belki esnaf çakallık yaptı:)
çok nadir iade yaparım genelde ucuz şeylerde amazon daha ben göndermeden para iade ederdi.
hatta ürün kalsın derlerdi.
bu sefer para arafta kalmış.
Untitled.webp

aula f75 2.186
bluetooth kullanımı mevcut mu bu ürünün bilmedıgımden soruyorum? (bilgilerde var yazıyor ama kullanım deneyımi olan bırısınden duymak ısterım rakabetçi atılır mı geçikme yaşatırmı)

sende mi brütüs(amzn) yerli yurdum esanafına döndün :) ilk kez iadem de bu hatayı aldım

çok nadir iade yaparım genelde ucuz şeylerde amazon daha ben göndermeden para iade ederdi.
Alıntıyı görüntüle
@thepublicman kulaklık almıştım da iade etmek istiyorum bunlar direkt kod vermiyor çıktı alıp yapıştırın falan diyor iade işlemini nasıl yapıyoruz tam olarak
hangi firma kolay gelsin evden alıyor direkt
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bluetooth kullanımı mevcut mu bu ürünün bilmedıgımden soruyorum?
evet bluetooth, dongle ve kablolu kullanılabiliyor

Hocam üründen memnun musunuz? Ben de şimdi denk getirdim bir tane. Birçok kullanıcının yorumunu okudum ve ürün ikinci el olunca aklıma takılmaya başladı.
bende bugün yakaladım 87 TL'ye bedava bence internet sağlayıcılarının verdiği modemden iyidir.

11 gün önce sipariş verdiğim ürün iptal oldu amazon tarafından sürekli erteleniyordu teslimat tarihi

Benimde aynı 10 gün sonra stok olmadığı için bugün iptal olmuş. Talep açtırdım, aldıktan 3 gün sonra tekrar sattılar depoda ürün yoksa 2. Kez nasıl satışa açılıyorlar anlamıyorum

hocam sizede temsilciye bağlandıgınız zaman herhangi bir günde stok gelecek dediler mi :geek:
benim monitörüde iptal etmişler müşteri temsilcisi yapılacak bişey yok dedi olumlu dönüş alan oldu nu

Alıntıyı görüntüle
Ben de bi ürün iade ettim aynısı oldu. 14 günü geçince (dün) MH’yi aradım, bi mail gelecek onu doldurup cevaplayın dediler. Bugün dolduracağız bakalım. Bende kargonuz nakliye sırasında kaybolmuş olabilir vs yazıyor ama teslim edildiğini gördüm dhl sitesinde…

Ben de bi ürün iade ettim aynısı oldu. 14 günü geçince (dün) MH’yi aradım, bi mail gelecek onu doldurup cevaplayın dediler. Bugün dolduracağız bakalım. Bende kargonuz nakliye sırasında kaybolmuş olabilir vs yazıyor ama teslim edildiğini gördüm dhl sitesinde…
Evden teslim alınan ürünlerin iadesinde bende de hep aynı sorun oluyor ve 14 gün dolmadan işlem yapmıyolar can sıkmaya başladı , en temizi gidip kendin iade etmek

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,390
Üyeler
183,788
Son üye
hadespre
Geri