Leonidax
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,611
En az 1 yıl diye biliyorum. 1 ay koşulsuz şartsız iadesinde var.Ürünlerin garantisi nasıl oluyor arkadaşlar?
En az 1 yıl diye biliyorum. 1 ay koşulsuz şartsız iadesinde var.Ürünlerin garantisi nasıl oluyor arkadaşlar?
Hocam telegram ismi nedir öğrenebilir miyim acabaBiraz karışık ben telegramdan takip ediyorum şuan
Konuştum ben destekle, standart garanti dedi bir ay içinde de koşulsuz iade dedi. 2yıl yani çok yüksek ihtimal. İki destekle konuştum.En az 1 yıl
Mis gibi o zaman bende monitör almıştım baya iyi oldu mükemmel durumda bideKonuştum ben destekle, standart garanti dedi bir ay içinde de koşulsuz iade dedi. 2yıl yani çok yüksek ihtimal. İki destekle konuştum.
Bana da ürünlerin kendi garantisi geçersiz sadece amazon 1 yıl veriyor denildi yine de size sorayım dedim.Konuştum ben destekle, standart garanti dedi bir ay içinde de koşulsuz iade dedi. 2yıl yani çok yüksek ihtimal. İki destekle konuştum.
Stok yok hata veriyor ondan bende de öyleydi sonra stok bittiAdrese gönderilmez yazıyor ya neden bu
Yani kimsenin bilgisi yok heralde destekteBana da ürünlerin kendi garantisi geçersiz sadece amazon 1 yıl veriyor denildi yine de size sorayım dedim.
Anakart yanma riskini göze alırsanız mis gibi laptopAlınır mı? 6 ay peşin fiyatına taksit var 35 in üstüne çıkamam
Lenovo LOQ 83GS00PPTR001 i5-12450HX 24GB 1TBSSD RTX4060 15.6" FHD FreeDOS Dizüstü Bilgisayar : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Lenovo LOQ 83GS00PPTR001 i5-12450HX 24GB 1TBSSD RTX4060 15.6" FHD FreeDOS Dizüstü Bilgisayar : Amazon.com.tr: Bilgisayaramzn.eu