drakathx
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,301
%20 olmazsa nasıl düşer o kadara ayıbbenim aldığım c3 te yoktu 20 indiriim 2200 küsur a geldi
%20 olmazsa nasıl düşer o kadara ayıbbenim aldığım c3 te yoktu 20 indiriim 2200 küsur a geldi
Kutu dış kozmetik kötü durumda dışarıdan darbe yemiş, kutu içeriği daha önce hiç dokunulmamış gibi o yüzden açılmamış olduğunu düşünmüştümTamam gel nerdesin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Açılmıştır yeni etiket vesaire basılmıştır
Pardoon.Sıfırı 17k ne demek ya.Bu fiyata 3080 ti alınıyor be.Asus ROG Ryujin III 360 ARGB Extreme modeli benim aldığım hocam
diabet hastası mısın ?msi ıpste fark ediliyordu sağ altta da hafif çizik çıkınca iade edeceğim
asus rog ıps logonun biraz üstünde var hiç fark etmiyorum ama bu rog ıps monitörün panelini hiç beğenmedim baya ışık sızması var panelin rengi karşıdan okey ama yanlardan baya garip duruyor (videoları baktım çoğu kişi de böyle)
Açıp kontrol et hocam muhtemelen temiz çıkacaktırKutu dış kozmetik kötü durumda dışarıdan darbe yemiş, kutu içeriği daha önce hiç dokunulmamış gibi o yüzden açılmamış olduğunu düşünmüştüm
Çok iyi fiyat hayırlı olsun hocam.Ay ayyy viper v3 pro aldım beyaz 3200'E geldi 1 stok vardı.
bebek bebek kullanmada yanında yatAsus ROG Ryujin III 360 ARGB Extreme modeli hocam
yok yok onun olayı kasan uzaktaysa çekim gücü kaybetme diye usb dongle ı dock a takıyorsunHem 8K dongle hem normal olan dongle ile göndermişler gibi duruyor fotoğraflara net bakamadım uzatma da olabilir o
Hocam bu C3 hangi cihaz oluyor?C3 nova 7 ve black shark V2 pro (2023) arasında kaldım hangisi sizce daha iyi?
yok değilim neden kidiabet hastası mısın ?
bu versiyonu 2. el aldıysan yanında 8k dongle gelecekaynı mouse aldım. dongle'ın 8 k olduğunu nasıl anlıyorsunuz?