cok param olsa bu mikrofonu alir her gun et doner yerdimRazer Seiren Emote güzel mikrofon bu fiyata baya iyi
Alıntıyı görüntüle
Hatalilar onlar.%20 indirim fazladan eklenmiş müsteri hizmetleri belirtmis.O kadar inmesinin imkani yok zatenŞaka gibi fiyatlar. Düz 16'nın tekrar gelme ihtimali için dua etmekten başka çarem yok
gelse de bot kurmadıysan zor alırsın kral 2 saniye içinde tükeniyorŞaka gibi fiyatlar. Düz 16'nın tekrar gelme ihtimali için dua etmekten başka çarem yok
şu konuyu açmasanız belki hiçbir şey kaçırmayacaktınız. helal olsun hocam sayenizde insanlar faydalandı bir sürü şey aldıAlıntıyı görüntüle
fena kaçırdım ya bedavaydı
Japon kısa klipleri
Eyvallah teşekkür ederim faydalanan arkadaşlara hayırlı olsunşu konuyu açmasanız belki hiçbir şey kaçırmayacaktınız. helal olsun hocam sayenizde insanlar faydalandı bir sürü şey aldı
çok tüy döküyor .
Kasım öncesi denk gelmesi iyi oldu 1 ay iade hakkı var ki zaten çoğu ürün bedava gibi fiyattı ilk gün kasım ayı da iyi olur inşallah6-13 Ekim Prime Day fırsatları gelecekmiş. Orada uygun bir şeyler bulmayı umuyorum. En kötü Kasımı bekleyesim var.
Meyve sıkacağına bakabilir miyimYok kanka ya ps5 kol baya gördümde biraz tuzlu geldi tek alabildiğim meyve sıkacağı ve hyperx cloud 3 birde cat 6 aldım 100 tl ye
Ne diyelim nasipte yokmuş. 16 için deli dehşet fiyatmış valla alanlara hayırlı olsunHatalilar onlar.%20 indirim fazladan eklenmiş müsteri hizmetleri belirtmis.O kadar inmesinin imkani yok zaten