halilbz
80+
- Reaksiyon skoru
- 50
Bana da saçma geldi fiyat neredeyse yarıyara düşmüş oluyor.Iptal hocam onlar.Sizce 100k telefonu 50k ya satarlar mi o kadsr degil
Bana da saçma geldi fiyat neredeyse yarıyara düşmüş oluyor.Iptal hocam onlar.Sizce 100k telefonu 50k ya satarlar mi o kadsr degil
18 tane v3 pro çekmişim sadece tamamen ŞANS işi katılıyorum sanaBurada görüp alan çok fazla kişi oldu eski mesajlara tek tek bakabilirsin bir de merak edip soranlar oldu nasıl geldi diye elbette gruplarda daha önceden görenler vardır ama bazılarını ben bile sonradan ya da gruplardan önce gördüm ve aldım ikinci el kategorisi tamamen ŞANS işi
pahalımıerkek adamın pembe klavyesi mikrofonu olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
eh işte alınabilir
Geçen sene olsa alınırdı. Çünkü Hall effeckt bu kadar yaygın değildi. Hall effeckt yok xboxda . Pil masrafı+şarj aleti masrafı ile tek joytsik 3k olur.9.nesil x box kol 2460 tl alınır mı?
Razer Barracuda vardı da 2200 liraya çok iç açıcı yorumlar okumadım global olarak almaktan vazgeçtim.Corsair sıvı soğutma aldım hocam kabul edilebilir yanında da bu yazıyordu. Daha yeni aldım ürün elime geldiğinde bilgi geçebilirim ancak.
madem 18 tane v3 pro çektin neden dün bu konuya sazan avı diye mesaj attın arkadaşım18 tane v3 pro çekmişim sadece tamamen ŞANS işi katılıyorum sana
Benim ne anlatmak istediğimi anlayan anladı zaten daha yorum yapmıyorum![]()
maşallah hak yemeye gelince bizim halk18 tane v3 pro çekmişim sadece tamamen ŞANS işi katılıyorum sana
Benim ne anlatmak istediğimi anlayan anladı zaten daha yorum yapmıyorum![]()
İşte bu yardı.madem 18 tane v3 pro çektin neden dün bu konuya sazan avı diye mesaj attın arkadaşımsazan mısın sen
Alıntıyı görüntüle
Aynen o civara geldi.kaça geldi sana benim gördüğüm 4100 dü 3500 3700 mü ne oluyordu
düz nova 1 aldım ben tertemiz geldi mükemmel yazıyordu ama fiyatı daha uygundu benim aldığımAlıntıyı görüntüle
Arkadaşlar kulaklıktan çok anlamam ama sizce bu iyi midir? Yardımcı olursanız çok mutlu olurum, şimdiden teşekkür ederim.
Ben zaten al sat yapıyorum iade ürün olması umrumda değil. Normal kullanıcıya tam sazan avı olmuş evet.madem 18 tane v3 pro çektin neden dün bu konuya sazan avı diye mesaj attın arkadaşımsazan mısın sen
Alıntıyı görüntüle