Berke8687
80+
- Reaksiyon skoru
- 155
Çok teşekkürler cahillik böyle bişey bi tane dah mouse almıştım aradaki küçük USB çıkmadı dşye iadeye verdik hahahahHayırlı olsun hocam sizede
Çok teşekkürler cahillik böyle bişey bi tane dah mouse almıştım aradaki küçük USB çıkmadı dşye iadeye verdik hahahahHayırlı olsun hocam sizede
Yok hocam onda çıkması gerekiyordu hyperpollingsiz v3 pro almıştınız diye hatırlıyorum veya kutuda siz bulamadınız artıkÇok teşekkürler cahillik böyle bişey bi tane dah mouse almıştım aradaki küçük USB çıkmadı dşye iadeye verdik hahahah
ben bilmediğim ürün alınca youtube’dan kutu açılımı videosunu izliyorum bi daha öyle yapÇok teşekkürler cahillik böyle bişey bi tane dah mouse almıştım aradaki küçük USB çıkmadı dşye iadeye verdik hahahah
Bunu almıştım bunda küçük USB çıkmadı diye düşündüm iade ettim Buda fena değildi aslındaYok hocam onda çıkması gerekiyordu hyperpollingsiz v3 pro almıştınız diye hatırlıyorum veya kutuda siz bulamadınız artık![]()
Evet ediyor yakalamak gerekiyorİndirimler hala devam ediyor mu? Ekran kartı ve kulaklığa ihtiyacım var.
Nasıl bulabilirim indirime girecek ürünleri?Evet ediyor yakalamak gerekiyor
363 sayfa olunca biraz zor oluyor bulmak.Loopa giriyoruz sürekli