🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

msi g272qpf e2 modeli çoğu kişiye ek sorunlu gitti yüksek ihtimal bu nedenle uygundu ben iade ettim garanti servisle vs uğraşmadım
4600'e bence bir kaç tane ölü pixel olsa bile bedava değil mi? sıfır sadece ölü pixel oluğu için iade edilmiş ürün alıyorsun

4600'e bence bir kaç tane ölü pixel olsa bile bedava değil mi? sıfır sadece ölü pixel oluğu için iade edilmiş ürün alıyorsun
yok ölü piksel çıksa okey piksel olduğu yazıyordu 4600 e olanda ona itirazım yok bana gelen de ekstra piksel çiziği vardı baya iç ekranı çizikti bir arkadaşa da komple yeşil çizgili gitmiş

1759578009958.webp

ürünler geldi kurdum. Belkin kablosunun biri kullanılmıştı kısa süreliğine sanırım ama sorunsuz çalışıyor.
2. belkin kablosu sıfırdı

Deco hesh modem ise kurulu geldi yani önceki sahibi kurmuş sıfırlamadan iade etmiş biraz ugraştırdı ama eve entegre edebildim.

Mutfakta 15-20mb çeken internetim 400-500mb ye çıktı (1gblik paket kullanıyorum)

Son 10 yıldır ilk kez 2.el ürün alıyorum memnun kaldım :D

Sıfır fiyatları ise:

Deco 2li mesh : 5300TL (3369TL ye aldım)
Belkin sarj kablosu : 370 tl (255tlye aldım) {2 metre oldugu için almak istedim)

Airpods 4 anc geldi 28 şubat 2027 kadar garantisi var. Biraz kullanılmış belli ama herhangi bir çizik kusur vs yok üründe de kutuda da.

şuan kalanlara indirim yok vs derseniz bir nebze hak veririm pek bir şey kalmadı gelen hızlı gidiyor yakalamak zor ama ilk günü görüp indirim yok diyen haksızlık etmiş olur bir de işin amazondan alma güveni var
aldın beğenmedin iade
aldın 15 gün sonra sorun oldu iade
uğraşırsan 1 yıl garantisi var garantide tamir ya da değişim yapılabilir
üstüne 3 taksit imkanı vardı çoğu üründe sadece vade farksız 3 taksit bile kullanana kampanya
Hayır, millete depoyu bilmiyorum. Şu anda depoda olan ürünlerin %95'i her zaman olan ürünler. İlk gün milletin kaptıkları okula dönüşteki ürünlerdi. Sık sık olan bir şey de değil yani, adamlar oturmuş 7/24 sayfada f5 atıyor. Zannediyor ki iphonelar, macbooklar, rtx 5090lar yağacak. Misal viper 3 pro'yu amazon indirimle 4300'e sattı. Yine yakın fiyattan alıp soruyorlar fiyatı iyi miydi :kekw:

yok ölü piksel çıksa okey piksel olduğu yazıyordu 4600 e olanda ona itirazım yok bana gelen de ekstra piksel çiziği vardı baya iç ekranı çizikti bir arkadaşa da komple yeşil çizgili gitmiş
Bu arada beyaz arctis nova 1ler bana da ulaştı sıfır ürün bildiğin dediğiniz gibi.

sahibindende parayı göndermesi dert kargolayacak mı dert durumu nasıl ders nasıl iade edeceksin dert

burda ise arkanda amazon var ucuza 2.el veya sıfıra yakın alıyorsun bakıyorsun kötüyse iade ediyorsun paranı geri alıyorsun

satın alımda arkanda hakkarideki abdullahmı olmasını istersin yoksa amazon.com.tr mi?
Ben ona bir şey demiyorum ama yani sanki alışveriş festali, black fridaymiş gibi takılıyorlar. Sonra ürün kozmetik sorunlugelince "tüh püh amazon".

• Beğen
Reaksiyonlar: Enco
Dostlar truthear zero red ve blue almistim. Çok hoşnut kalmadım bluedan kendi kulakici pedimi kullandim almak isteyen olursa blueyu aldığım fiyattan veririm. Yoksa amazonda iadeye yollayacağım.

Hayır, millete depoyu bilmiyorum. Şu anda depoda olan ürünlerin %95'i her zaman olan ürünler. İlk gün milletin kaptıkları okula dönüşteki ürünlerdi. Sık sık olan bir şey de değil yani, adamlar oturmuş 7/24 sayfada f5 atıyor. Zannediyor ki iphonelar, macbooklar, rtx 5090lar yağacak. Misal viper 3 pro'yu amazon indirimle 4300'e sattı. Yine yakın fiyattan alıp soruyorlar fiyatı iyi miydi :kekw:
mouse konusuna bir şey diyemem ama kulaklık ve monitörlerde acayip iyi fiyatlar vardı sahibinden fiyatlarının %20-30 altıydı çoğu
i3 12 nesil laptop 7250 TL ye satıldı ben alıp iptal ettim ihtiyacı olana gitsin diye
elbette ki kozmetiği ikinci el gibi gelmeli ama bazı arkadaşlara ben de dahil yazmayan sorunlu çıkan ürünler oldu tabi o konuda amazon güvencesi var

Ben ona bir şey demiyorum ama yani sanki alışveriş festali, black fridaymiş gibi takılıyorlar. Sonra ürün kozmetik sorunlugelince "tüh püh amazon".
yani o olay garip evet alırken zaten ikinci el üründür diye yazıyor amazon iade edenin kullanış şekline bağlı biraz

ve fiyatlarda %40 %50 %60 indirimler var amazon enayi değil hoş bu para farkı bir şey yüzünden olacak

• Beğen
Reaksiyonlar: Enco
Ben depoda hiç indirim yok demedim, depoda indirim oluyor ama her Allah'ın günü olmuyor. Belli aralıklarla misal 2 ayda bir falan bazen daha uzun sürebiliyor. İyi fırsatlar çıkıyor ama her gün konuya girip "uf bu çok iyi, uf bu kadar düşmüş, uf şöyle olmuş" yazmalık fırsat bulman imkansız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,483
Üyeler
183,842
Son üye
nemesis060
Geri