omuraycil
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 524
valla direk yarı fiyatına 3 taksitle sattılarkeske ben de alabılseydım onu ya
valla direk yarı fiyatına 3 taksitle sattılarkeske ben de alabılseydım onu ya
garanti belgesi çıkmadıysa benim taktiğim şu olurdu faturasını kaybettim seri no üzerinden çıkan garanti üzerinden işlem yapılmasını rica ederim tarzı bir metin hazırlayıp iletişim vs bilgilerimin olduğu bir metin koyardım içinePeki bir şey merak ediyorum, bu cihazların içinden garanti belgesi çıkan var mı? Garanti belgesi yerine fatura geçerli diyelim ama ilk sahibi biz değiliz. Elimizdeki faturada da bu belli oluyor buna rağmen servise kabul edecekler mi ?
Garanti belgesi olayı biteli yıllar oluyor. Faturan yeterli. Fatura oluşturulan gün senin garantinin başladığı gün.Peki bir şey merak ediyorum, bu cihazların içinden garanti belgesi çıkan var mı? Garanti belgesi yerine fatura geçerli diyelim ama ilk sahibi biz değiliz. Elimizdeki faturada da bu belli oluyor buna rağmen servise kabul edecekler mi ?
Şöyle bir örnek vereyim 2. El Logitech C310 Webcam almıştım ısınma sorunu vardı medimarkttan alınmış anında yenisi ile değiştirilmişti. Logitech'in direkt olarak değişim politikası olduğu için ürün sahibi sizsiniz sonuçta ki bunu kanıtlayan amazondan sizin adınıza fatura var. Servisler benim gördüğüm genel olarak buna takılmıyor.Peki bir şey merak ediyorum, bu cihazların içinden garanti belgesi çıkan var mı? Garanti belgesi yerine fatura geçerli diyelim ama ilk sahibi biz değiliz. Elimizdeki faturada da bu belli oluyor buna rağmen servise kabul edecekler mi ?
PHILIPS YAZISININ ÜZERİNDE H HARFİNE NOLMUŞAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
2300 liraya aldığım philips xxl airfryer ürünü geldi. ürünün açıklamasında direkt ürünün üstünde ve kenarlarında çizik yazıyordu ama sadece kutudan hasar almış ürün cillop gibi hiç kullanılmamıştı bütün jelatinlerini ben açtım. ptt kargonun getirdiği sıfır üründen hiç bir farkı yok![]()
mutluluk göz yaşlarından dolayı silinmişPHILIPS YAZISININ ÜZERİNDE H HARFİNE NOLMUŞ
aa çizik dedikleri oydu o zaman hocam hiç fark etmemiştim bilePHILIPS YAZISININ ÜZERİNDE H HARFİNE NOLMUŞ
Airpods çok temiz gelmiş sizeBugun aldigim airpods pro 2 ile 1tb m2 ssd ve mi stick geldi hepsini yari fiyatina almistim
Airpods tertemiz sadece kutusundaki acma etiketleri yirtikti icerisi sifir ellenmemis
M2 ile mi stick acilmamis kutu geldi Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Arkasına mini fan tak donma yapmıyor. Mini usbli fanlar var. Usbyi tvye takıyorsun.Mi Stick almasaydın hocam aşırı donuyor Next Start 4K öneririm normali ya da Pro (2.Nesil) olanı farketmez iki si de bundan iyi cihaz. Ben indirimden Pro sunun yakaladım 1200TL ye aldım. Bu stick in aynısı var onu satıcam sarı siteden donmalar çok fazla depolama ve ram az olduğundan kasıyor.