🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Beyler ben sadece Battlefield oynuyorum şimdi çıktığımda da Battlefield 6'ya başlayacağım bunun için güzel ses kasabileceğim kulak içi kulaklık var mı? Hayatım boyunca hiç kulak üstü kulaklık kullanmadım alışım alışamayacağımı bilmiyorum

Aula f75 gelirse veya başka güzel f7p klavye etiket atar mısınız

Beyler ben sadece Battlefield oynuyorum şimdi çıktığımda da Battlefield 6'ya başlayacağım bunun için güzel ses kasabileceğim kulak içi kulaklık var mı? Hayatım boyunca hiç kulak üstü kulaklık kullanmadım alışım alışamayacağımı bilmiyorum

bunun ikinci eli de alınmaz be hocam sanki

Harbiden 400 sayfalık ne var çözemedim. Zaten istediğimizi de bulamadık. Bulsak satın alamayız hemen gidiyor
0-150 sayfa ürün alma yakalama alınır mı diye sorma
150-300 arası şu geldi şöyleydi atom bombası yemiş kutu sıfır ürün geldi vs vs
300-400 arası şu gelir mi bu gelir mi bu alınır mı bu böyle şu şöyle geldi şunu nasıl kaçırdık şuna stok geldi vs vs
Özel etkinlik: Fare yemiş straforlu monitör kutusu

300-400 arası şu gelir mi bu gelir mi bu alınır mı bu böyle şu şöyle geldi şunu nasıl kaçırdık şuna stok geldi vs vs
Hocam bir sonraki seri ne zaman gelir acaba ya 😂 benim gelen monitör patlak çıktı yenisini almam lazım

Konu ozeti: Atom bombasi yemis kutu/Sifir gelen urun ikilileri

Hocam bir sonraki seri ne zaman gelir acaba ya 😂 benim gelen monitör patlak çıktı yenisini almam lazım
jef bezos bile bilmiyordur ne olacağını :kekw:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Konu ozeti: Atom bombasi yemis kutu/Sifir gelen urun ikilileri
şaka bir yana en çok böyle geldi çoğu kişiye ürün kutu pert ürün okey ya da sıfır gibi o yüzden iyi konu oldu

jef bezos bile bilmiyordur ne olacağını :kekw:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şaka bir yana en çok böyle geldi çoğu kişiye ürün kutu pert ürün okey ya da sıfır gibi o yüzden iyi konu oldu
Valla gelen monitörde ölü pixel problem değilde. Last of us oynuyorum gece olunca oyunda fena isik sızması kendini belli ediyor. Uyuz etti iyice normal mi sizce bu ?

Valla gelen monitörde ölü pixel problem değilde. Last of us oynuyorum gece olunca oyunda fena isik sızması kendini belli ediyor. Uyuz etti iyice normal mi sizce bu ?
Ya iade edin ya da ışık sızmasını kabullenip bir miktar ücret iadesi talep edin monitörlerde yazmayan tek sorun ışık sızmasıydı onu belirtmemişler hiç sadece ölü pikseli belirtmişler. Ben rog ıps te kabullenip bir miktar ücret iadesi aldım garantisi 2028 e kadar olduğu için panel biraz cortlayınca garantiye gönderirim diye düşünüyorum aşırı da rahatsız etmiyor şuan beni

Geri