Windows XP Aşığıyım
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 5,575
O fiyata gittiyse kesin satarlarm4 mini yine 15 e mi gitti
O fiyata gittiyse kesin satarlarm4 mini yine 15 e mi gitti
2 haftadır takip ediyorum denk gelmedim.m4 mini yine 15 e mi gitti
normalde geceleri sakin geçiyor dün hareketliyse bugün de hareketli olabilir bugün gün boyu iyiydi amazonun bu stok girme düzeni biraz garipO fiyata gittiyse kesin satarlar
Fiyatını görmedim 2-3 dakikada bir kontrol ediyordum hemen uçmuş, muhtemelen benzer fiyattır. iphone ve airpods bile görmüşken, onun fiyatını görmemem imkansızdı.m4 mini yine 15 e mi gitti
15 plus gördüm de 16 plus görmedimhttps://www.amazon.com.tr/Apple-iPhone-Plus-128-Laciverttaş/dp/B0DGJPGJ1Z/ref=sr_1_10?__mk_tr_TR=ÅMÅŽÕÑ&m=A215JX4S9CANSO&s=warehouse-deals&sr=8-10&srs=44219324031 16 plus gelmiş geri 62 bin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Fiyatını görmedim 2-3 dakikada bir kontrol ediyordum hemen uçmuş, muhtemelen benzer fiyattır. iphone ve airpods bile görmüşken, onun fiyatını görmemem imkansızdı.
kanka mikrofonda sorun yok bu arada bebek gibi kulaklık harbi kullanmamış arkadaşİyi günlerde kullan
2200 e bedava hayırlı olsunkanka mikrofonda sorun yok bu arada bebek gibi kulaklık harbi kullanmamış arkadaş
Sağolsun arkadaşın biri yaydı siteyi öncesinde ne güzel indirimli ürün alıyorduk şimdi botçulardan yayan kişi de alamıyor bir şeyin cılkını çıkartmakta bir numarayızArkadaşlar sizlerden ricam ürün yakaladığınızda linkiyle birlikte atın. Botlardan bişey kalmıyor kimseye. Koskoca amazon bot’a nasıl izin veriyor anlamış değilim.
Botçular 1-2 aydır takip ediyor zaten depo ürünleriniSağolsun arkadaşın biri yaydı siteyi öncesinde ne güzel indirimli ürün alıyorduk şimdi botçulardan yayan kişi de alamıyor bir şeyin cılkını çıkartmakta bir numarayız![]()
Yok valla ben burda paylaşılmadan önce çok iyi fırsatlara 30 40 ürün aldım bence botçular forumlarda saklanıyor 50 tl ye powerline bile aldım sen düşün sadece siteye girip takip ederekBotçular 1-2 aydır takip ediyor zaten depo ürünlerini![]()
1 ekimden önce 30-40 ürünlük kayda değer ürün yoktu ben 2.5-3 aydır takip ediyorum depoyu 1 ekimden sonrası da dahil dersen katılabilirimYok valla ben burda paylaşılmadan önce çok iyi fırsatlara 30 40 ürün aldım bence botçular forumlarda saklanıyor 50 tl ye powerline bile aldım sen düşün sadece siteye girip takip ederek![]()
%20 harici kanki dediğim zaten %20 daha iyi indirim idi o da 10 a düşmüş1 ekimden önce 30-40 ürünlük kayda değer ürün yoktu ben 2.5-3 aydır takip ediyorum depoyu 1 ekimden sonrası da dahil dersen katılabilirim
zaten %20 indirim eylül sonu başladı