🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

https://www.amazon.com.tr/Apple-iPhone-Plus-128-Laciverttaş/dp/B0DGJPGJ1Z/ref=sr_1_10?__mk_tr_TR=ÅMÅŽÕÑ&m=A215JX4S9CANSO&s=warehouse-deals&sr=8-10&srs=44219324031 16 plus gelmiş geri 62 bin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fiyatını görmedim 2-3 dakikada bir kontrol ediyordum hemen uçmuş, muhtemelen benzer fiyattır. iphone ve airpods bile görmüşken, onun fiyatını görmemem imkansızdı.
15 plus gördüm de 16 plus görmedim

Arkadaşlar sizlerden ricam ürün yakaladığınızda linkiyle birlikte atın. Botlardan bişey kalmıyor kimseye. Koskoca amazon bot’a nasıl izin veriyor anlamış değilim.
Sağolsun arkadaşın biri yaydı siteyi öncesinde ne güzel indirimli ürün alıyorduk şimdi botçulardan yayan kişi de alamıyor bir şeyin cılkını çıkartmakta bir numarayız😂

Sağolsun arkadaşın biri yaydı siteyi öncesinde ne güzel indirimli ürün alıyorduk şimdi botçulardan yayan kişi de alamıyor bir şeyin cılkını çıkartmakta bir numarayız😂
Botçular 1-2 aydır takip ediyor zaten depo ürünlerini :)

Yok valla ben burda paylaşılmadan önce çok iyi fırsatlara 30 40 ürün aldım bence botçular forumlarda saklanıyor 50 tl ye powerline bile aldım sen düşün sadece siteye girip takip ederek😅
1 ekimden önce 30-40 ürünlük kayda değer ürün yoktu ben 2.5-3 aydır takip ediyorum depoyu 1 ekimden sonrası da dahil dersen katılabilirim
zaten %20 indirim eylül sonu başladı

1 ekimden önce 30-40 ürünlük kayda değer ürün yoktu ben 2.5-3 aydır takip ediyorum depoyu 1 ekimden sonrası da dahil dersen katılabilirim
zaten %20 indirim eylül sonu başladı
%20 harici kanki dediğim zaten %20 daha iyi indirim idi o da 10 a düşmüş😄ben pc ürünlerinden ziyade ev elektroniği takip ediyorum mesela kahve makinesi powerline mutfak ürünleri vs ama pc den de fırsat görünce alıyordum bilgisayar ürünlerini artık denkgelmiyor

Geri