Harika bi ekim firsati oldu bu konu. bana ve tum forumdaslara yardimci olan arkadaslara birkez daha tesk ederim.
Daha oncede soz verdigim gibi, daha iyi bir model satinaldigim veya ihtiyac kalmadigi icin iade sureci baslatacagim siparisleri kisaca listeliyorum, firsat goren varsa dm den yazabilir. 1-2 gun bekleyip iadeleri tamamlicam. Umarim birilerinin isine yarar arkadaslar.
Samsung Galaxy Tab S9 8 GB RAM, 128 GB Hafıza Tablet, Koyu Gri (Samsung Türkiye Garantili) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr
Fatura Tutari: 18.974,65TL
Ozet: Jelatinleri dahil kenarlarinda durmakta. Ayarlarda Pil dongusu 2 idi. Kutu icerigi tam. Sifir durumda desem yeridir
Samsung Galaxy Tab S10 FE, Wi-Fi Android Tablet, 8GB RAM, 128GB Depolama, 10.9 İnç, 90Hz Ekran, S Pen Dahil, IP68, 8000mAh Batarya, Gri (Samsung Türkiye Garantili) : Amazon.com.tr
www.amazon.com.tr
Fatura Tutari: 13.299,05 TL
Ozet: Ayarlarda Pil dongusu 10 idi. Kutu icerigi tam. Sifir durumda desem yeridir. Tek farki kenar jelatinleri yok, gerisi kusurusuz
Samsung Galaxy Z Flip6, Yapay Zeka (AI) Telefon, 12GB RAM, 256GB Hafıza, Gümüş, Android Akıllı Telefon, 50MP Kamera, FlexCam, Uzun Pil Ömrü (Samsung Türkiye Garantili) : Amazon.com.tr: Elektronik
www.amazon.com.tr
Fatura Tutari: 35.250,98 TL
Ozet: Alir almaz ilk is WRAPSOL Turkiye Ofisinde Amerikan 360 Koruma yaptirdim (bin kusur tl)*. Cihaz 1 sene once sim takilmis. yani samsung tarafidnan 1 sene garabtsii var gorunuyor. Ama faturasi Ekim 25 kesimi suan icin. 1 sene gectikten sonra garanti gerektiginde bu fatura ile ek sure tanimlanabilir mi? bu alicinin degerlendirebilecegi bi konu olduugndan belirtmek istedim. Cihaz sim kart takilmis ve iade edilmis gorunuyor. Cunku sifir durumdaydi. Kutu icerigi tam. Kasa uzerindeki etiketine kadar duruyordu.
daha oncede paylasan arkadaslar gibi, iade oncesi burda faydasi olmasi acisindan elime firsat gecerse bende paylasacagim dedigim icin detaylariyla yazmak istedim.
2.el sayfasina vs yazmayacagim. faydasi olmayacaksa kimseye,
1-2 gun icinde iade hakkimi kullanicam zaten.
Sadece istanbul bahcesehir tarafindan nakit elden alabilecek arkadaslar yazsin lutfen.
Birilerine faydasi olur ins