🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

8k hz hyperpolling ile beraber hyperpolling ayrıca satıldığını düşünürsek güzel fiyat çok hızlı okuyup geçmeyin bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İlk sayfada linki var .
Birlikte satılmamış haline 4k verilmez ama

Birlikte satılmamış haline 4k verilmez ama
Tamam bende diyorumki bu kadar hızlı okuyup geçme ben hyperpolling ile 4k ya aldım . Zaten neden 1k hz modeli birde ikince el alsın millet bu fiyata .

Valla bende kardeşime Razer Viper v3 faker editon aldım 5k ya umarım üzmez 😂 aslında diyorum biraz bekle DA V4 al diye ama Faker işte, kendisi LOLcü olur😂

Arkadaşlar ilk kez Amazon depodan ürün aldım kullanılmış mükemmel yazıyor sadece ambalaj da mı problem oluyor
IMG_8463.webp

Beyler aşağıdaki anakartı aldım. 9k ya. Ayrıntı kısmında "Büyük kozmetik hasar var Yine de kullanılabilir." yazıyor. Sizce hata mı ettim. Sıfır fiyatı en dip 12.5k ya düşmüştü.

Buyuk kozmetik hasar ne demek ya.Gelince geri dönüş yapar mısınız merak ettim kusuru.
9k ya değer o ayrı konu

Harika bi ekim firsati oldu bu konu. bana ve tum forumdaslara yardimci olan arkadaslara birkez daha tesk ederim.
Daha oncede soz verdigim gibi, daha iyi bir model satinaldigim veya ihtiyac kalmadigi icin iade sureci baslatacagim siparisleri kisaca listeliyorum, firsat goren varsa dm den yazabilir. 1-2 gun bekleyip iadeleri tamamlicam. Umarim birilerinin isine yarar arkadaslar.

Samsung Galaxy Tab S9 8 GB RAM, 128 GB Hafıza Tablet, Koyu Gri (Samsung Türkiye Garantili)

Fatura Tutari: 18.974,65TL
Ozet: Jelatinleri dahil kenarlarinda durmakta. Ayarlarda Pil dongusu 2 idi. Kutu icerigi tam. Sifir durumda desem yeridir

Samsung Galaxy Tab S10 FE, Wi-Fi Android Tablet, 8GB RAM, 128GB Depolama, 10.9 İnç, 90Hz Ekran, S Pen Dahil, IP68, 8000mAh Batarya, Gri (Samsung Türkiye Garantili)

Fatura Tutari: 13.299,05 TL
Ozet: Ayarlarda Pil dongusu 10 idi. Kutu icerigi tam. Sifir durumda desem yeridir. Tek farki kenar jelatinleri yok, gerisi kusurusuz

Samsung Galaxy Z Flip6, Yapay Zeka (AI) Telefon, 12GB RAM, 256GB Hafıza, Gümüş, Android Akıllı Telefon, 50MP Kamera, FlexCam, Uzun Pil Ömrü (Samsung Türkiye Garantili)

Fatura Tutari: 35.250,98 TL
Ozet: Alir almaz ilk is WRAPSOL Turkiye Ofisinde Amerikan 360 Koruma yaptirdim (bin kusur tl)*. Cihaz 1 sene once sim takilmis. yani samsung tarafidnan 1 sene garabtsii var gorunuyor. Ama faturasi Ekim 25 kesimi suan icin. 1 sene gectikten sonra garanti gerektiginde bu fatura ile ek sure tanimlanabilir mi? bu alicinin degerlendirebilecegi bi konu olduugndan belirtmek istedim. Cihaz sim kart takilmis ve iade edilmis gorunuyor. Cunku sifir durumdaydi. Kutu icerigi tam. Kasa uzerindeki etiketine kadar duruyordu.

daha oncede paylasan arkadaslar gibi, iade oncesi burda faydasi olmasi acisindan elime firsat gecerse bende paylasacagim dedigim icin detaylariyla yazmak istedim.
2.el sayfasina vs yazmayacagim. faydasi olmayacaksa kimseye,
1-2 gun icinde iade hakkimi kullanicam zaten.
Sadece istanbul bahcesehir tarafindan nakit elden alabilecek arkadaslar yazsin lutfen.
Birilerine faydasi olur ins
Bu bir satış ilanı ürünleri taksitle al nakite sat :D Faturasını vs kullan...

Bu bir satış ilanı ürünleri taksitle al nakite sat :D Faturasını vs kullan...
hocam 1-2 sefer kendime dert mi ariyorum dedim yazarken, ama soz vermistim kendime, 1-2 arkadaslatan bu sekilde alinca kendilerine mutesekir olmustum. o yuzden degerkendirilebilir diye iadeden once paylasmak istemistim.
keske bu kadar uc noktalarda dusundurecek bi tecrubemiz hic olmasaymis.
hamdolsun ne takside (cep telefonlarinda zaten olmuyor) ne de faturasina ihtiyac duymamistim, ama haklisiniz, akla yatkin yorumunuzdan oturu mesajimi editleyerek kaldiriyorum(y)

Son düzenleme:
hocam 1-2 sefer kendime dert mi ariyorum dedim yazarken, ama soz vermistim kendime, 1-2 arkadaslatan bu sekilde alinca kendilerine mutesekir olmustum. o yuzden degerkendirilebilir diye iadeden once paylasmak istemistim.
keske bu kadar uc noktalarda dusundurecek bi tecrubemiz hic olmasaymis.
hamdolsun ne takside (cep telefonlarinda zaten olmuyor) ne de faturasina ihtiyac duymamistim, ama haklisiniz, akla yatkin yorumunuzdan oturu mesajimi editleyerek kaldiriyorum(y)
Taksit ile tablet alınabilir ayrıca kart döndürülebiliyor ?
Güvenilir ve inandırıcı .d açıklamalarınız adına DA adına size teşekkür ederiz.
Sarı site ve ikinci el forumlarında görüşmek üzere <3

Hocam bilkom garantililer düşüyor mu o kadar hiç denk gelmedim eğer düşüyorsa almanın manası yok
Nadir düşüyor bu 1000TL indirim kuponu vardı amazonun oradan mesela 3.5 falan denk düşüyordu ama öbür türlü zor bir sıkıntısı yoksa kullan bende arıyorum güvenilir satıcı ve ucuz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,070
Üyeler
184,725
Son üye
Angeloo
Geri