JANEH
80+ Bronze
Kanka bunu nereden öğrendinİphone 13 27.999tl olacakmış sanırım anlık fırsatlarda
Mesaj otomatik birleştirildi:
Prime'e özel
Memurum ve üst düzey bir gelirim yok. Ama bana göre 40 TL bu hizmet için kesinlikle bedava. Aylık 200 TL'ye bile razıyım ben. Prime Teslimat, Prime Video, Prime Gaming... Aslında çok kaliteli bir hizmet. Müşteri memnuniyeti kapsamında Amazon'dan daha iyi bir şirket yok bence. Tüm alışverişleri buradan yapıyorum genelde çoğu yerden uygun oluyor. 5 adet taşıma kutusu bile 40 TL iken 1 ayda benim eve gelen karton kutular 100 lira eder herhalde. Kasım indirimlerinde hiçbir yerden adam akıllı alışveriş yapmadım. Amazon'un Kasım indirimleri beklediğim için. Kesinlikle bizim e-ticaret sitelerinden daha iyi kampanya olacağına eminim.aylardır hiçbirşey almadım. prime zammından sonra gözümden düştü.
Mesele 40 tl değil mesele 400 kat zam. Ayrıca hesap işinde yanlışın var.Memurum ve üst düzey bir gelirim yok. Ama bana göre 40 TL bu hizmet için kesinlikle bedava. Aylık 200 TL'ye bile razıyım ben. Prime Teslimat, Prime Video, Prime Gaming... Aslında çok kaliteli bir hizmet. Müşteri memnuniyeti kapsamında Amazon'dan daha iyi bir şirket yok bence. Tüm alışverişleri buradan yapıyorum genelde çoğu yerden uygun oluyor. 5 adet taşıma kutusu bile 40 TL iken 1 ayda benim eve gelen karton kutular 100 lira eder herhalde. Kasım indirimlerinde hiçbir yerden adam akıllı alışveriş yapmadım. Amazon'un Kasım indirimleri beklediğim için. Kesinlikle bizim e-ticaret sitelerinden daha iyi kampanya olacağına eminim.
Hatta geçen Mizar Luna MZ60 Klavye indirimini yakaladım. 500 TL'ye aldım yurtdışı ürününü. Ben US versiyonunu seçtim ama bana DE düzen gönderildi. Müşteri hizmetleri ile konuştum. Yurtdışı ürünü olduğu için ürünü geri almadılar ve tüm ücretin iadesini yaptılar. 500 TL ordan geldi klavyeyi de kapalı kutuda 850 TL'ye sattım. 1350 TL havadan para geldi tabiri caizse. Böylece 34 ayın ücretini çıkardım tek siparişle... Bana göre Amazon bizim e-ticaret sitelerini yavaş yavaş adam edecek tabii ki bizim millet suistimal etmez ise...![]()