Neler Yeni

Çözüldü✓ Amazon Ekol Kargo nasıldır?

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke
Hocam bu kolay gelsin mükemmel bir şey ya adamlara adreste olupta telefonu açmayan olursa kapının önünde fotoğraf çekiyorlar kanıt olarak :D
Sağlam kargo tüm ürünlerimi sağlam getiriyor ve gününde alabiliyorum kargomu onlara puanım. 10/10

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,207
İsim
Necati
Evet gerçektende öyleymiş önceki siparişlerime baktım ve EKOL olarak değiştiğini gördüm. :D
O değilde bakıldığında kolay gelsin firması kalitesiz gibi görünüyor ama gelirken veya gelmeden arıyorlar veya şu saatte geleceğiz diyorlarsa %100 geliyorlar saniye aksamıyor gerçekten baya iyi firmalar , zaten işin içinde amazon varsa o şeyin kötü olma ihtimali yok.

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke
O değilde bakıldığında kolay gelsin firması kalitesiz gibi görünüyor ama gelirken veya gelmeden arıyorlar veya şu saatte geleceğiz diyorlarsa %100 geliyorlar saniye aksamıyor gerçekten baya iyi firmalar , zaten işin içinde amazon varsa o şeyin kötü olma ihtimali yok.
Zaten şu Amazon ülkemize gelmeseydi biz ne yapardık bilmiyorum genellikle piyasadaki en ucuz ürünler onların oluyor ve iade de hiç bir sıkıntı yaşatmıyorlar daha ne olsun. :)

no-name

80+ Silver
Kolay gelsinin ismi mi değişti yani kolay gelsin iyiydi ya

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,207
İsim
Necati
Zaten şu Amazon ülkemize gelmeseydi biz ne yapardık bilmiyorum genellikle piyasadaki en ucuz ürünler onların oluyor ve iade de hiç bir sıkıntı yaşatmıyorlar daha ne olsun. :)
Ülkede işini sorunsuz yapan tek firma amazon Türkiye gerçekten ya bir ürün bazı sitelerde daha ucuz olsa bile gidip özellikle amazondan alıyorum müşteri memnuniyeti 10/10

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,247