e fatura vardır maile bakAmazon dan TV aldım fatura gondermemisler alalı 2 gün oldu garanti kapsamindan çıkmasın diye kurulumu kendim yapmadım ne yapmalıyım iade mi edeyim ne önerirsiniz
e-arşiv faturası kesilmiştir adına bunu sorgulayabilirsin amazonda siparişlerime gir oradan faturayı talep edebilirsin.Amazon dan TV aldım fatura gondermemisler alalı 2 gün oldu garanti kapsamindan çıkmasın diye kurulumu kendim yapmadım ne yapmalıyım iade mi edeyim ne önerirsiniz
Gondermemislere fatura vardır maile bak
sipariş kısmında faturalarımda gözüküyor orada da yoksa desteğe yazınGondermemisler
amazon uygulamasında siparişlerim kısmında satıcıya soru sorabiliyorsunuz oradan fatura istiyorum yazınAmazon dan TV aldım fatura gondermemisler alalı 2 gün oldu garanti kapsamindan çıkmasın diye kurulumu kendim yapmadım ne yapmalıyım iade mi edeyim ne önerirsiniz
MH ile iletişime geç bana mailden faturamı gönderir misiniz de öyle diyince gönderiyorlar hemenGondermemisler
Uygulamadan gözükmez. Tarayıcı üzerinden bakabilirsin. Faturası vardır. Ürünle birlikte fatura göndermiyorlar. E- Fatura. Yetkili servis fatura isterse telefonundan gösterirsin, problem olmaz.Amazon dan TV aldım fatura gondermemisler alalı 2 gün oldu garanti kapsamindan çıkmasın diye kurulumu kendim yapmadım ne yapmalıyım iade mi edeyim ne önerirsiniz
Cok sağol hallettim işyerindeyim delirdim burda sinirden ne saçma iş yapiyolar ne maile göndermişler ne de mobil uygulamadan görebiliyorumÖncelikle amazona mobil uygulamadan değil bilgisayar ve tarayıcıdan girmen gerekiyor sipariş detayına girdiğinde fatura diye ufak bir yazı var ona basıp oradan indireceksin. Amazon maile fatura göndermiyor faturaların hepsi dediğim kısımdan alınıyor. Aşağıya örnek görsel bıraktım bu kısımdan faturana ulaşabilirsin.
Rica ederim. İyi forumlar.Cok sağol hallettim işyerindeyim delirdim burda sinirden ne saçma iş yapiyolar ne maile göndermişler ne de mobil uygulamadan görebiliyorum
1 hafta içinde mailine e arşiv fatura düşecektir eskisi gibi eski usul fatura olayı ortadan kalktı eğer faturan yine mailine gelmezse satıcıyla görüşebilirsinAmazon dan TV aldım fatura gondermemisler alalı 2 gün oldu garanti kapsamindan çıkmasın diye kurulumu kendim yapmadım ne yapmalıyım iade mi edeyim ne önerirsiniz