Amazon fatura sorunu

3hree5ive

80+
Reaksiyon skoru
36
Amazon dan TV aldım fatura gondermemisler alalı 2 gün oldu garanti kapsamindan çıkmasın diye kurulumu kendim yapmadım ne yapmalıyım iade mi edeyim ne önerirsiniz

Amazon dan TV aldım fatura gondermemisler alalı 2 gün oldu garanti kapsamindan çıkmasın diye kurulumu kendim yapmadım ne yapmalıyım iade mi edeyim ne önerirsiniz
e fatura vardır maile bak

Fatura gönderen kalmadı artık. E-faturanızı kullanacaksınız bir sorun olursa.

e-arşiv faturası kesilmiştir adına bunu sorgulayabilirsin amazonda siparişlerime gir oradan faturayı talep edebilirsin.

Öncelikle amazona mobil uygulamadan değil bilgisayar ve tarayıcıdan girmen gerekiyor sipariş detayına girdiğinde fatura diye ufak bir yazı var ona basıp oradan indireceksin. Amazon maile fatura göndermiyor faturaların hepsi dediğim kısımdan alınıyor. Aşağıya örnek görsel bıraktım bu kısımdan faturana ulaşabilirsin.

Ekler

• 3331535254.png
    3331535254.png
    19.5 KB · Hit: 52
amazon uygulamasında siparişlerim kısmında satıcıya soru sorabiliyorsunuz oradan fatura istiyorum yazın

Uygulamadan gözükmez. Tarayıcı üzerinden bakabilirsin. Faturası vardır. Ürünle birlikte fatura göndermiyorlar. E- Fatura. Yetkili servis fatura isterse telefonundan gösterirsin, problem olmaz.

Öncelikle amazona mobil uygulamadan değil bilgisayar ve tarayıcıdan girmen gerekiyor sipariş detayına girdiğinde fatura diye ufak bir yazı var ona basıp oradan indireceksin. Amazon maile fatura göndermiyor faturaların hepsi dediğim kısımdan alınıyor. Aşağıya örnek görsel bıraktım bu kısımdan faturana ulaşabilirsin.
Cok sağol hallettim işyerindeyim delirdim burda sinirden ne saçma iş yapiyolar ne maile göndermişler ne de mobil uygulamadan görebiliyorum

1 hafta içinde mailine e arşiv fatura düşecektir eskisi gibi eski usul fatura olayı ortadan kalktı eğer faturan yine mailine gelmezse satıcıyla görüşebilirsin

Geri