Z Zorexe 80+ Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 295 Reaksiyon skoru 47 22 Mart 2022 #1 Arkadaşlar bu amazon gamingde rainbow six siege sohret takviyesini alacama ama sadece ubisoft hesabi baglaniyor steam baglanmiyormu yada steama alamiyormuyuz
Arkadaşlar bu amazon gamingde rainbow six siege sohret takviyesini alacama ama sadece ubisoft hesabi baglaniyor steam baglanmiyormu yada steama alamiyormuyuz
2JZ-GTE 80+ Gold Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 6,287 Reaksiyon skoru 5,782 22 Mart 2022 #2 Oyuna Steam'den girsen bile Ubisoft hesabına giriş yapmak zorundasın zaten. Ubisoft, Origin gibi firmalarda oyunu nereden aldığının önemi yok.
Oyuna Steam'den girsen bile Ubisoft hesabına giriş yapmak zorundasın zaten. Ubisoft, Origin gibi firmalarda oyunu nereden aldığının önemi yok.
Z Zorexe 80+ Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 295 Reaksiyon skoru 47 22 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 radasamara yazmış: Oyuna Steam'den girsen bile Ubisoft hesabına giriş yapmak zorundasın zaten. Ubisoft, Origin gibi firmalarda oyunu nereden aldığının önemi yok. Devamı için tıklayın... Sagol daha oyunu indirmedim suanda indiriyor bilmiyordum o sistem oldugunu eyw
radasamara yazmış: Oyuna Steam'den girsen bile Ubisoft hesabına giriş yapmak zorundasın zaten. Ubisoft, Origin gibi firmalarda oyunu nereden aldığının önemi yok. Devamı için tıklayın... Sagol daha oyunu indirmedim suanda indiriyor bilmiyordum o sistem oldugunu eyw