Neler Yeni

Amazon Germany hakkında sorum var

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,540
İsim
Olcay akbulut
Amazon Germany'deki ürünlerin fiyatlarına vergiler dahildir. sağ tarafta 'ithalat ücreti depozitosu dahil' yazısını görebilirsiniz. bir tek kargo ücreti dahil değildir. o da yurtdışından geldiği için sizden kargo ücreti alıyor. teslimatı uzun sürmüyor. benim kargoya verildikten 2 gün sonra elime ulaşmıştı :) iyi günler.
tamamdır hocam çok teşekkürler bilgi için ^^

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Alperen
Arkadaşla ben bi fan beğendim

3 adet almak istiyorum lakin vergi işleri beni korkuttu şimdi, aldığım ürünün içinde vergi fiyatları dahil mi yoksa değil mi, değilse ne kadar vergi öderim bilgilendirirseniz çok mutlu olurum
.
Mesaj otomatik birleştirildi:

.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,540
İsim
Olcay akbulut
Yorum kasmaya çalışıyorum 2000. Artı mesaj gerekmiş
görüntü kirliliği ve haksızlık yapmamanızı rica ediyorum, 2 yıldır bu forumdayım ve böyle insanlar görmek istemem insanlara elimden geldiğince yardım ettim yeri geldi bana yardım ettiler o zamandan bu zamana 1k mesajım oldu, dün gelen birisi sistem alacak diye boş yorum atarsa buna dur demem gerek. Lütfen hakkınızla yorum kasın

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Alperen
görüntü kirliliği ve haksızlık yapmamanızı rica ediyorum, 2 yıldır bu forumdayım ve böyle insanlar görmek istemem insanlara elimden geldiğince yardım ettim yeri geldi bana yardım ettiler o zamandan bu zamana 1k mesajım oldu, dün gelen birisi sistem alacak diye boş yorum atarsa buna dur demem gerek. Lütfen hakkınızla yorum kasın
Kanka tamam haklısın

SekerBey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
495
İsim
murat dedecim

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,540
İsim
Olcay akbulut
Kanka ama benlik de değil sırf bu sistem için hazırlık yaptım ama böyle bişe gerekmiş sence ne yapmalıyım?
elinden geleni yap hocam moderasyon ekibinden değilim, gözlerine çarparsan ne yaparlar bilmem ben kendi yorumumu dile getirdim

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,540
İsim
Olcay akbulut
Top Bottom