Neler Yeni

Çözüldü✓ Amazon gümrük sorunu yardım Lütfen

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

TÜRK YILDIZLARI

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
446
İsim
Mehmet Ataseven
Arkadaşlar 4 klavye (klavyeler aynı) 2 mouse siparişi oluşturdum. Siparişler 2+2+2 farklı sipariş numaralarıyla vermeme rağmen amazon bunları birleştirmiş . Haliyle kerrylogistic ten mesaj geldi "Amazon siparişinizin Türkiyeye zevki askıya alınmıştır. Gerekli adımları tamamlamak için .......... Tıklayınız " şeklinde mesaj geldi. Hangi yollarla çözebilirim kardeşimin adına kayıtlı hesap.

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,214
İsim
Necati
Arkadaşlar 4 klavye (klavyeler aynı) 2 mouse siparişi oluşturdum. Siparişler 2+2+2 farklı sipariş numaralarıyla vermeme rağmen amazon bunları birleştirmiş . Haliyle kerrylogistic ten mesaj geldi "Amazon siparişinizin Türkiyeye zevki askıya alınmıştır. Gerekli adımları tamamlamak için .......... Tıklayınız " şeklinde mesaj geldi. Hangi yollarla çözebilirim kardeşimin adına kayıtlı hesap.
müşteri hizmetleri ile sohbete bağlanın hocam , gerekli bilgileri vermeniz gerecek

Wnairz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Coşkun Deniz Karcı
Sıcak fırsatla alakası ne dostum bu konunun.
HK Gaming konusundan ötürü yanlışlıkla sıcak fırsat konusunda açmış konuyu galiba. Az daha ben de yapıyordum aynı hatayı.

Checkmate

80+ Silver
Kalması gayet normal yapacak bir şey yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ciddi miktarda vergi çekerler ve ya iade ederler.

TÜRK YILDIZLARI

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
446
İsim
Mehmet Ataseven
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
HK Gaming konusundan ötürü yanlışlıkla sıcak fırsat konusunda açmış konuyu galiba. Az daha ben de yapıyordum aynı hatayı.
Evet çok özür dilerim arkadaşlar kusura bakmayın

Silinsin

80+ Silver
keyfi değil o 2 2 lerin de geçmemesi lazım da neyse :D aynı üründen max sınırın 2

TÜRK YILDIZLARI

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
446
İsim
Mehmet Ataseven
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İhtiyacını alsaydın sende çok çok alıyorsunuz patlıyorsunuz
Sadece kendim için versem neyse siparişler ayrı ayrı oluşturuldu amazonun saçmalığı

İhtiyacını alsaydın sende çok çok alıyorsunuz patlıyorsunuz
Ayrı verilmiş sipariş 2 kendime aldım 2 arkadaşıma amazon tutup onları birleştirmiş akıllı amazonn

Konuyu kapatabilir miyiz lütfen @Mehmet Yılmaz

Son düzenleme:
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom