Neler Yeni

Yardım Amazon güvenli mi?

emiirfb

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,299
İsim
Emirhan İnan
Dostum Güney Kore'den abin getirecekti sanki çok daha ucuza daha güvenilir şekilde getirirsin o şekilde. Fakat abin getirmeyecekse internet sitesinden alacaksan Amazon daha mantıklı fakat benim abim Kore'de olsaydı ve el ile getirme şansı olsaydı o dururken Amazon'dan almazdım.
Abimin getirip getirmeyeceği belli değil. Büyük ihtimalle ya kargo ile gönderir, güney kore'den alırsam. Amozon'dan alırsam Para gönderir. Mantıklı olan hangisi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Bayram
Zevkinizden dolayı seçtiğinizi düşünüyorum fakat yine de bilmiyorsunuzdur belki diye bilgilendirme de bulunmak isterim. En azından o kadar fazla ödemek zorunda kalmazsınız diye hatırlatma olarak düşünün. Vatan'da şuanda Asus Rog Strix RTX 2080 Super Gaming OC yani bunun siyah rengi 7500TL.Şahsen satın aldım ve 3 gün içinde elime ulaştı. Ve bunu satın aldığınızda yurtdışından geleceği için büyük ihtimal gümrük vergisi ödemek zorunda kalacaksınız ve internette %20 yazıyor bu vergiyi. Vatandan normalde alışverişlerde bulunmayın diye önerilerde bulunuyorlar ve ben de çok ikilemde kalmıştım. Fakat Strix Super TI'dan sonraki en değerli kartlardan olduğu için gözümü yumup almak zorunda kaldım. Ayrıca daha kutusunu açmadım diğer parçaları sipariş verdim hepsi gelince açmayı düşünüyorum fakat kargolar dolu hep Bayram'dan sonraya kalacak gibi. Kutusu en azından pürüzsüz görünüyor. Umarım içindeki de düzgün çıkar. Sonuçta teknolojik eşyalar loto oynamak gibi bir şey. En sağlam düşündüğümüz bile bozuk çıkabiliyor. Yine de karar sizin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,452
Üyeler
164,845
Son üye
Wysplex
Top Bottom