Neler Yeni

AMAZON HESABIMI KAPATTI VE SİPARİŞLERİMİ İPTAL ETTİ

erentpz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Eren Topuz
Selam arkadaşlar aşağıdaki mesajı yeni amazon e-posta ile gönderdi Cumartesi günü hesabımı yeni açıp prime üyeliği aldım ve sonrasında 28.000 tl ye kampanyalı olarak Samsung s24 cep telefonu satın aldım fakat bugün hem sipariş iptal oldu hem de hesabım kapatılmış giremiyorum hesaba şuanda neden olabilir kartlarım bizzat bana ait ve herhangi bir sorun yaşamadım bu zamana kadar diğer sitelerden siparişlerimde bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

Merhaba,

Kullanım Koşulları sözleşmemizin şartlarını ihlal ettiğiniz için Amazon.com.tr hesabınızı kapattık. Bu hesaptan verdiğiniz tüm açık siparişleri iptal ettik ve para iadelerini yaptık.

Bu hesapla satın aldığınız tüm dijital içerikler hâlâ kullanımınıza açıktır. İçeriklere erişmek için Amazon.com.tr'deki "Siparişleriniz" menüsünde bulunan "İçeriğinizi ve Cihazlarınızı Yönetin" bağlantısına tıklayın.

Bu karara itiraz etmek isterseniz, bir Hesap Uzmanına ulaşmak için lütfen bu e-postayı yanıtlayın. Müşteri Hizmetleri ekibimiz yalnızca bu mesajı gönderdiğimizi onaylayabilir ve size teknik sorunlarla ilgili yardımcı olabilir. Bu kararı tersine çeviremez veya bu konu hakkında daha fazla bilgi paylaşamaz.

Saygılarımızla

Hesap Uzmanı

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
talha şahin
yeni hesaplarda çalıntı kredi kartlarıyla işlem yapıldığında böyle büyük siparişlerde iptal olabiliyor geçmiş olsun yapılabilecek hiçbirşey oyk.

erentpz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Eren Topuz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yeni hesaplarda çalıntı kredi kartlarıyla işlem yapıldığında böyle büyük siparişlerde iptal olabiliyor geçmiş olsun yapılabilecek hiçbirşey oyk.
Kart bana ait hep alışveriş yaptığımız kart çalıntılık bir durum olsa buraya konu açmam zaten

emirist

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Emir Özdemir
Hocam siz yaptınız diye demiyorum ancak amazon yeni hesaplarda genellikle yüksek tutarlı işlemler yapıldığında hesabı kapatabiliyor öncesinde ufak tutarlı alışverişler yaparsanız calıntı kartta bile böyle şeylerle karşılaşmazsınız.

Top Bottom