B boraefee 80+ Katılım 24 Temmuz 2024 Mesajlar 39 Dahası Reaksiyon skoru 3 İsim Bora 16 Ağustos 2024 #1 Arkadaşlar Selamün Aleyküm Ben Amazondan Sipariş Verdim Ayın 10.Da Ürün Yola Bile Çıkmadı Ben İptal Edersem Para Kaç Günde Hesaba Düşer
Arkadaşlar Selamün Aleyküm Ben Amazondan Sipariş Verdim Ayın 10.Da Ürün Yola Bile Çıkmadı Ben İptal Edersem Para Kaç Günde Hesaba Düşer
sey7ullah 80+ Bronze Katılım 8 Nisan 2023 Mesajlar 554 Dahası Reaksiyon skoru 190 İsim SEYFULLAH KIR 16 Ağustos 2024 #2 3-4 iş günü oluyor genelde
E Equa 80+ Bronze Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 742 Dahası Reaksiyon skoru 242 İsim Berkay 16 Ağustos 2024 #3 boraefee yazmış: Arkadaşlar Selamün Aleyküm Ben Amazondan Sipariş Verdim Ayın 10.Da Ürün Yola Bile Çıkmadı Ben İptal Edersem Para Kaç Günde Hesaba Düşer Devamı için tıklayın... Bir ay içinde iki tane iade yaptım ikisininde iadesi ürünün depodaki incelemesi bittikten 1 gün sonra yaptılar
boraefee yazmış: Arkadaşlar Selamün Aleyküm Ben Amazondan Sipariş Verdim Ayın 10.Da Ürün Yola Bile Çıkmadı Ben İptal Edersem Para Kaç Günde Hesaba Düşer Devamı için tıklayın... Bir ay içinde iki tane iade yaptım ikisininde iadesi ürünün depodaki incelemesi bittikten 1 gün sonra yaptılar