Oraya yazdıkları tahmini süre, genelde normalden biraz daha ileriyi yazıyorlar. Yani size "3 Ekim" dedikten sonra 6 Ekim'de "gecikmeli" olarak çözmek yerine, daha ileri bir tarih veriyorlar, garantiye alıyorlar. Yani sorun 6 Ekim'de çözüldüğünde bir nevi "erken" çözmüş oluyorlar. Bir de bankanın parayı tekrar yatırma süresi vs. derken, normal yani. Zaten Amazon kargoları da aynı şekilde geliyor. "Tahmini teslimat Perşembe" yazar, ama Salı günü teslim ederler.Merhaba arkadaşlar, Amazon'a daha önce ürün iade gönderen oldu mu? Kaç gün sonra para iadesini alabildiler, bendeki tahminlere göre 11 Ekim görünüyor, bu çok uzun bir süre değil mi?
Alıntıyı görüntüle
Sorun yok beklemeye devam etMerhaba arkadaşlar, Amazon'a daha önce ürün iade gönderen oldu mu? Kaç gün sonra para iadesini alabildiler, bendeki tahminlere göre 11 Ekim görünüyor, bu çok uzun bir süre değil mi?
Alıntıyı görüntüle
Onun farkındayım da süreci deneyinmlemiş arkadaşlar ortalama kaç günde iadesini almış, onu merak ettimOraya yazdıkları tahmini süre, genelde normalden biraz daha ileriyi yazıyorlar. Yani size "3 Ekim" dedikten sonra 6 Ekim'de "gecikmeli" olarak çözmek yerine, daha ileri bir tarih veriyorlar, garantiye alıyorlar. Yani sorun 6 Ekim'de çözüldüğünde bir nevi "erken" çözmüş oluyorlar. Bir de bankanın parayı tekrar yatırma süresi vs. derken, normal yani. Zaten Amazon kargoları da aynı şekilde geliyor. "Tahmini teslimat Perşembe" yazar, ama Salı günü teslim ederler.
Geçenlerde kulaklık iade ettim ürün ulastiktan sonraki 2. gün kartımda iadeyi gördüm ulaşması konumuna ve kargoya bağlı, ayrıca iade durumu kontrolü de oluyor o değişir benim ortalama 6 günde falan geldi.Onun farkındayım da süreci deneyinmlemiş arkadaşlar ortalama kaç günde iadesini almış, onu merak ettim
Kampanya ve yoğunluğa göre Max 14 gün iade olmazsa o zaman zarfında iletişime geçiyorsun hemen Manuel iade veriyorlar ortalama kampanya ve yoğunluğa göre beni 9-10 gün sürdü minimum da 2 gün max.Onun farkındayım da süreci deneyinmlemiş arkadaşlar ortalama kaç günde iadesini almış, onu merak ettim
3 gün depo kontrol daha sonrasi iade toplamda 7 günde yatmıştı benim
15 eylülde monitörü yolladım bugün yattı
Geçenlerde kulaklık iade ettim ürün ulastiktan sonraki 2. gün kartımda iadeyi gördüm ulaşması konumuna ve kargoya bağlı, ayrıca iade durumu kontrolü de oluyor o değişir benim ortalama 6 günde falan geldi.
Ben de bir laptop çantası, bir de laptop iade ettim, laptop çantası kısa sürer o zaman da, laptop 10-15 gün sürer o zaman, inceleme süreçleri falan olursa diye, coil whine vardı cihazda, ondan dolayı iade etmiştim. Bu arada kargonuzu kolay gelsin kargo ile evden mi aldırdınız, bende DHL ve Kolay Gelsin Kargo seçenekleri vardı, DHL evime uzaktı Kolay Gelsin Kargo evimden teslim alsın seçeneğiyle gönderdim.Kampanya ve yoğunluğa göre Max 14 gün iade olmazsa o zaman zarfında iletişime geçiyorsun hemen Manuel iade veriyorlar ortalama kampanya ve yoğunluğa göre beni 9-10 gün sürdü minimum da 2 gün max.
Kutuyu açmadım ürünün iadesinin 6 . Günü hesaba yatırdılarMerhaba arkadaşlar, Amazon'a daha önce ürün iade gönderen oldu mu? Kaç gün sonra para iadesini alabildiler, bendeki tahminlere göre 11 Ekim görünüyor, bu çok uzun bir süre değil mi?
Alıntıyı görüntüle
DHL veriyorum ben yakın diye arameks mı ne bakıyor yada kolay gelsin evden alıma olmadı onla veriyorum.Ben de bir laptop çantası, bir de laptop iade ettim, laptop çantası kısa sürer o zaman da, laptop 10-15 gün sürer o zaman, inceleme süreçleri falan olursa diye, coil whine vardı cihazda, ondan dolayı iade etmiştim. Bu arada kargonuzu kolay gelsin kargo ile evden mi aldırdınız, bende DHL ve Kolay Gelsin Kargo seçenekleri vardı, DHL evime uzaktı Kolay Gelsin Kargo evimden teslim alsın seçeneğiyle gönderdim.