Neler Yeni

Amazon 'İthalat Ücreti Depozitosu' Nedir?

RedFlag

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Yusuf İslam Demir
Selam Dostlar,
Geçen hafta amazon.com.tr de gezinirken amazon almanya satıcısından RTX 3060 aldım. Arada bir gümrük vergisi ödedim fakat geçenlerde facebook grubunda bir arkadaş ithalat ücreti depozitosunu geri aldığını söylemişti. Öyle bir ihtimal var mı?
Eğer varsa yararlanmak isterim. Aldığım fiyattan daha uyguna gelmiş olur.

Sipariş.PNG

cr4ck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
870
İsim
Doğukan
Birkaç ay içinde hesabına geri yatıyor gibi bir şey duymuştum fakat tam olarak emin değilim.

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Gümrük vergisi oluyor. Genelde İngiltere Japonya Fransa vs. gibi yerlerden alınca bazen gümrük vergisi alınmıyor şans işi diye biliyorum

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,772
İsim
Mert Can Ergün
Bana gelmemişti sınırsam ödeme

RedFlag

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Yusuf İslam Demir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Birkaç ay içinde geri yatıyor hesabına gibi bir şey duymuştum fakat tam olarak emin değilim.
Evet bende öyle bir şey duydum fakat yatmama gibi bir durumuda varmış. Yatmasa bile sıkıntı değil fakat yatarsa gerçekten güzel bir indirim olmuş olur.

sa9a

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
Hasan Demir
İlgilendiği Kategoriler
Telefon ve Uygulama Yazılımı
Selam Dostlar,
Geçen hafta amazon.com.tr de gezinirken amazon almanya satıcısından RTX 3060 aldım. Arada bir gümrük vergisi ödedim fakat geçenlerde facebook grubunda bir arkadaş ithalat ücreti depozitosunu geri aldığını söylemişti. Öyle bir ihtimal var mı?

Alıntıyı görüntüle
Ekstra ücret çıkmasın diye fazladan bir fiyatlandırma yapılıyor bu depozitoda. Sonrasında bir kısmını iade ediyorlar duruma göre.

Knispel

80+ Bronze
Selam Dostlar,

Alıntıyı görüntüle
Normalde 1 ayı geçtikten sonra ithalat ücretini amazon ödemiyor fakat geçen gün forumda bir arkadaş ithalat ücretini geri aldığını söyledi. Amazon müşteri temsilcisiyle görüşmeniz daha iyi olur.

RedFlag

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Yusuf İslam Demir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Normalde 1 ayı geçtikten sonra ithalat ücretini amazon ödemiyor fakat geçen gün forumda bir arkadaş ithalat ücretini geri aldığını söyledi. Amazon müşteri temsilcisiyle görüşmeniz daha iyi olur.
Türkiye müşteri hizmetleri ile iletişime geçeceğim sanırsam.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,151
İsim
Oğuz Oğuz
Gümrük vergisi o.
Biraz fazla alıyorlar o fazla miktarı yatırıyorlar.

RedFlag

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Yusuf İslam Demir
Ekstra ücret çıkmasın diye fazladan bir fiyatlandırma yapılıyor bu depozitoda. Sonrasında bir kısmını iade ediyorlar duruma göre.
Eğer fazla fiyatlandırma yapıldıysa benim herhangi bir bilgilendirme işlemi yapmama gerek yok değilmi. Bu sistem otamatik olarak mı işliyor ve ben gümrüğe ödenen vergiyi görebilirmiyim?

sa9a

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
Hasan Demir
İlgilendiği Kategoriler
Eğer fazla fiyatlandırma yapıldıysa benim herhangi bir bilgilendirme işlemi yapmama gerek yok değilmi. Bu sistem otamatik olarak mı işliyor ve ben gümrüğe ödenen vergiyi görebilirmiyim?
Genelde 1 ay sonra yatırıyorlar fakat garanti olsun diyorsan temsilciyle bir görüş. Aldıkları ücreti de ettikleri iadeden hesaplarsın zaten. Oranlar biraz Amazonun insafına kalmış.

RedFlag

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Yusuf İslam Demir
Genelde 1 ay sonra yatırıyorlar fakat garanti olsun diyorsan temsilciyle bir görüş. Aldıkları ücreti de ettikleri iadeden hesaplarsın zaten. Oranlar biraz Amazonun insafına kalmış.
Bilgilendirmen için teşekkürler dostum. Müşteri hizmetlerine sorayım o vakit. Değerli vaktini ayırdığın için sağol.

• Beğen
Reaksiyonlar: sa9a

sa9a

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
Hasan Demir
İlgilendiği Kategoriler
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç