Amazon 'İthalat Ücreti Depozitosu' Nedir?

RedFlag

80+
Reaksiyon skoru
54
Selam Dostlar,
Geçen hafta amazon.com.tr de gezinirken amazon almanya satıcısından RTX 3060 aldım. Arada bir gümrük vergisi ödedim fakat geçenlerde facebook grubunda bir arkadaş ithalat ücreti depozitosunu geri aldığını söylemişti. Öyle bir ihtimal var mı?
Eğer varsa yararlanmak isterim. Aldığım fiyattan daha uyguna gelmiş olur.

Sipariş.PNG

Birkaç ay içinde hesabına geri yatıyor gibi bir şey duymuştum fakat tam olarak emin değilim.

Gümrük vergisi oluyor. Genelde İngiltere Japonya Fransa vs. gibi yerlerden alınca bazen gümrük vergisi alınmıyor şans işi diye biliyorum

Birkaç ay içinde geri yatıyor hesabına gibi bir şey duymuştum fakat tam olarak emin değilim.
Evet bende öyle bir şey duydum fakat yatmama gibi bir durumuda varmış. Yatmasa bile sıkıntı değil fakat yatarsa gerçekten güzel bir indirim olmuş olur.

Selam Dostlar,
Geçen hafta amazon.com.tr de gezinirken amazon almanya satıcısından RTX 3060 aldım. Arada bir gümrük vergisi ödedim fakat geçenlerde facebook grubunda bir arkadaş ithalat ücreti depozitosunu geri aldığını söylemişti. Öyle bir ihtimal var mı?

Alıntıyı görüntüle
Ekstra ücret çıkmasın diye fazladan bir fiyatlandırma yapılıyor bu depozitoda. Sonrasında bir kısmını iade ediyorlar duruma göre.

Selam Dostlar,

Alıntıyı görüntüle
Normalde 1 ayı geçtikten sonra ithalat ücretini amazon ödemiyor fakat geçen gün forumda bir arkadaş ithalat ücretini geri aldığını söyledi. Amazon müşteri temsilcisiyle görüşmeniz daha iyi olur.

Normalde 1 ayı geçtikten sonra ithalat ücretini amazon ödemiyor fakat geçen gün forumda bir arkadaş ithalat ücretini geri aldığını söyledi. Amazon müşteri temsilcisiyle görüşmeniz daha iyi olur.
Türkiye müşteri hizmetleri ile iletişime geçeceğim sanırsam.

Gümrük vergisi o.
Biraz fazla alıyorlar o fazla miktarı yatırıyorlar.

Ekstra ücret çıkmasın diye fazladan bir fiyatlandırma yapılıyor bu depozitoda. Sonrasında bir kısmını iade ediyorlar duruma göre.
Eğer fazla fiyatlandırma yapıldıysa benim herhangi bir bilgilendirme işlemi yapmama gerek yok değilmi. Bu sistem otamatik olarak mı işliyor ve ben gümrüğe ödenen vergiyi görebilirmiyim?

Eğer fazla fiyatlandırma yapıldıysa benim herhangi bir bilgilendirme işlemi yapmama gerek yok değilmi. Bu sistem otamatik olarak mı işliyor ve ben gümrüğe ödenen vergiyi görebilirmiyim?
Genelde 1 ay sonra yatırıyorlar fakat garanti olsun diyorsan temsilciyle bir görüş. Aldıkları ücreti de ettikleri iadeden hesaplarsın zaten. Oranlar biraz Amazonun insafına kalmış.

Genelde 1 ay sonra yatırıyorlar fakat garanti olsun diyorsan temsilciyle bir görüş. Aldıkları ücreti de ettikleri iadeden hesaplarsın zaten. Oranlar biraz Amazonun insafına kalmış.
Bilgilendirmen için teşekkürler dostum. Müşteri hizmetlerine sorayım o vakit. Değerli vaktini ayırdığın için sağol.

• Beğen
Reaksiyonlar: sa9a
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,446
Üyeler
185,099
Son üye
android.ipad
Geri