Neler Yeni

Amazon Japonya Ekran Kartı

KebapSah

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Mert
1623079180944.png

Arkadaşlar size bir şey söyliyecem Amazon Japonya üzerinden bir ekran kartı almak istiyorum ürün Türkiye'ye geldiğinde bu fiyat dışında herhangi bir ekstra ücret öder miyim veya Japonyadan geldiği için herhangi bir sorun çıkar mı ya da bu ürün elime ulaşır mı ? Amazon Japonyadan ekran kartı alan var mı bana yardımcı olabilir mi

yesososo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
486
İsim
Yusuf Yusuf
Alıntıyı görüntüle
Arkadaşlar size bir şey söyliyecem Amazon Japonya üzerinden bir ekran kartı almak istiyorum ürün Türkiye'ye geldiğinde bu fiyat dışında herhangi bir ekstra ücret öder miyim veya Japonyadan geldiği için herhangi bir sorun çıkar mı ya da bu ürün elime ulaşır mı ? Amazon Japonyadan ekran kartı alan var mı bana yardımcı olabilir mi
Dün almaya çalıştım ayrı 2 hata verdi, ve çözümü olmayan hatalar. Yani zor ama imkansız değil :(

Faristod

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Arda Aydın
almadım ama birkaç şey diyebilirim. Amazon japonyadan aldığın için ürünün garantisi olmuyor (2ay mı ne oluyordu sadece sanırım). İade seçeneğin var ve ekstra ücret ödemiyorsun amazon satın alırken seni bilgilendirir gümrük artı shiping diye. Sallıyorum ürün 1000dolar olarak gözükür altına 250dolar gümrük artı shiping yazar sepete ekleyince toplam tutar çıkar ve onu ödersin

salihb7123

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Salih BOZBIYIK
Alıntıyı görüntüle
genellikle ban yiyorsun ama dene

KebapSah

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
genellikle ban yiyorsun ama dene
Facebook gruplarında görüyorum bazıları almayı başarabilirmiş birde yanlış duymadıysam amazon jp satıcısı Türkiye'ye filan getiriyor diye duydum bu bilgi yanlış mı ?

salihb7123

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Salih BOZBIYIK
Facebook gruplarında görüyorum bazıları almayı başarabilirmiş birde yanlış duymadıysam amazon jp satıcısı Türkiye'ye filan getiriyor diye duydum bu bilgi yanlış mı ?
evet geliyor hatta kerem diye forumdan biri rtx 30060+rx6700xt almıştı

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,471
İsim
Mert Can Ergün
turkiye teslimat varsa gelir kargo ve gümrük birlikte ödüyorsun

yesososo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
486
İsim
Yusuf Yusuf
Alıntıyı görüntüle
Ben mi yanlış yapıyorum bilmiyorum ama ürünü TL fiyatına çevirince resmen beleşe gibi bir şey geliyor
aynen kanka beleşe geliyor! pahalı değil ama ucuz da sayılmaz hatta uygun ürün bulmazsan 2060'ı 10000 liraya bile alırsın. ama aşağı yukarı fiyatlar 1000 lira uygun bunun sebebi ise alışverişin zor olması.

KebapSah

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Mert
aynen kanka beleşe geliyor! pahalı değil ama ucuz da sayılmaz hatta uygun ürün bulmazsan 2060'ı 10000 liraya bile alırsın. ama aşağı yukarı fiyatlar 1000 lira uygun bunun sebebi ise alışverişin zor olması.
Tahmince kart sorunu ne zaman düzelir ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,697
Üyeler
168,481
Son üye
dawdaw43
Top Bottom