Lowe
80+ Bronze
6 7k civarı aldıysan 8. 8.5k ya koy10k pazarlık olur yazdım ama 9.5-9 a düşüreceğim galiba acil para lazım
6 7k civarı aldıysan 8. 8.5k ya koy10k pazarlık olur yazdım ama 9.5-9 a düşüreceğim galiba acil para lazım
kaç yazmalıyım sizce9600e de almazlar.
9.6kya aldım zaten iade etsem amazon 9.6k verecek6 7k civarı aldıysan 8. 8.5k ya koy
İade etmek en mantıklısı satmakla uğraşmayın gitmez o fiyatakaç yazmalıyım sizce
Mesaj otomatik birleştirildi:
9.6kya aldım zaten iade etsem amazon 9.6k verecek
amazon a iade et gitsin amazon tr üyeliğin varsa eğer oradaki müşteri temsilcilerinden destek alabilirsin belkikaç yazmalıyım sizce
Mesaj otomatik birleştirildi:
9.6kya aldım zaten iade etsem amazon 9.6k verecek
msi ın 3 yıl global garanti verdiği hakkında bilgin vardır umarımSıfır garantili kart 9300 lirayken neden garantisiz kartı 9600 liraya alsınlar? Msi olması bir şeyi değiştirmez xfx soğutması da güzel. Fps de değişmiyor.
ASIOHASIHASDIOJSOAPKPASKPilana yazdığın "ömür boyunca tarafımca garantilidir" biraz komikmiş
sebep? kartı alıpta bir sorun yaşayan olursa bizzat garantisi benim yardımcı olurum kartımdan okadar eminimçilana yazdığın "ömür boyunca tarafımca garantilidir" biraz komikmiş
fps olarak global testlere baktığımda gaming x modeli 1fps önce ve 1000rpm de oranladığınızda tüm kartları geçiyorSıfır garantili kart 9300 lirayken neden garantisiz kartı 9600 liraya alsınlar? Msi olması bir şeyi değiştirmez xfx soğutması da güzel. Fps de değişmiyor.
Hatta 8.6k falandı xfx 6600xt modeli . 9.6 vermeleri imkansızSıfır garantili kart 9300 lirayken neden garantisiz kartı 9600 liraya alsınlar? Msi olması bir şeyi değiştirmez xfx soğutması da güzel. Fps de değişmiyor.
8.6kya bulursan link sal 2-3 tane alayımHatta 8.6k falandı xfx 6600xt modeli . 9.6 vermeleri imkansız
alan olmazsada pek umrumda değil şuan pazartesi iade edip 9.6k paramı alıcağımHatta 8.6k falandı xfx 6600xt modeli . 9.6 vermeleri imkansız
1 fps önde olması önemli değil.fps olarak global testlere baktığımda gaming x modeli 1fps önce ve 1000rpm de oranladığınızda tüm kartları geçiyor