150 Euro üstüyse uğraşma. Vergilerle Türkiye fiyatlarına gelir. Uğraştığınla kalırsın.Arkadaşlar Amazon Japonya'dan ekran kartı, işlemci siparişi vermek mantıklımı tr fiyatından ucuz ve
Gümrükte kalma ihtimali kaçtır
Gümrükte kalırsa para iadesi alırmıyım
Uğraşma hocam bence. O fiyata tr garantili birkaç aylık kart bulursunSapphire nitro 6600 XT japonyada 44.000 yen yani tr fiyatı ile 5.840 TL
Tr de ise aynı model 6.879 TL
2.elde o paraya RX 6700XT alırsın üstüne paran kalırSapphire nitro 6600 XT japonyada 44.000 yen yani tr fiyatı ile 5.840 TL
Tr de ise aynı model 6.879 TL
Almanyadan klavye alanlar vardı bazılarının ki gümrükte kaldı ve para iadesi almışlardı. Fakat Japonya için bilgim yokHocam peki diyelim gümrükte kaldı para iadesi alırmıyım
Mayıs ayı ve sonrasında alınmış bir kart olursa huylanmana gerek bence, hem btc düştü hem eth kazım muhabettleri azaldı sen yine gerekli testleri istersin adamda atar ona göre alırsınHocam 2. El çok ucuz biraz huylanıyorum
Hocam bunu buldum bu arkadaşta Amazon jp den almış sence değermi 5600 TL yeMayıs ayı ve sonrasında alınmış bir kart olursa huylanmana gerek bence, hem btc düştü hem eth kazım muhabettleri azaldı sen yine gerekli testleri istersin adamda atar ona göre alırsın
Yurtdışı ürün için bir tık pahalı. Facebook gruplarında iki dakika araştırdım:Hocam bunu buldum bu arkadaşta Amazon jp den almış sence değermi 5600 TL ye
Msi Mech 2x RX 6700 XT 12 GB Ekran Kartı - MSI Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 1028216816
Msi Mech 2x RX 6700 XT 12 GB Ekran Kartı - MSI Ekran Kartı ilanları ve bilgisayar donanımları uygun fiyatlarıyla alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com