Satıcısı Amazon ise her şeyi sepette ödüyorsun.@Gizemss @Caner Kösedağ amazon.jp den kart alırken ekstra vergi çıkıyor mu? Yani kart 80 bin yen ise o kadar veriyorum değil mi?
Satıcısı Amazon ise her şeyi sepette ödüyorsun.@Gizemss @Caner Kösedağ amazon.jp den kart alırken ekstra vergi çıkıyor mu? Yani kart 80 bin yen ise o kadar veriyorum değil mi?
@xSkynel öyle dedi.Yani 80 bin yen ise o kadar mı ödüyorum?
Amazon JP ürün fiyatı diyelim 70 bin + 3 bin kargo yazıyor. Bunu satın al dediğinizde üzerine Türkiye gönderimi için gümrük masrafları eklenir ve yeni bir fiyat oluşur. Rakamı kafamdan atıyorum, mesela 73 bin yerine 82 bin Yen ödersin. Bunu da ödeme ekranında gösterir.Yani 80 bin yen ise o kadar mı ödüyorum?
Şöyle ürünün sayfasına girdin 80000 yen yazıyor onu ödemiyorsun sepete geliyorsun sipariş ver tuşuna basana kadar bütün aşamaları yapıyorsun son aşamada sipariş ver butonuna geldiğinde yazan miktarı ödüyorsun eğer Satıcı ve Gönderici amazon ise!Yani 80 bin yen ise o kadar mı ödüyorum?
Şöyle ürünün sayfasına girdin 80000 yen yazıyor onu ödemiyorsun sepete geliyorsun sipariş ver tuşuna basana kadar bütün aşamaları yapıyorsun son aşamada sipariş ver butonuna geldiğinde yazan miktarı ödüyorsun eğer Satıcı ve Gönderici amazon ise!
bilmiyorum hocam.Peki normal de 80 bin yen ise Türkiye de yaşayan bana kaç yene patlar?
Evet hocam.Ama normal fiyatına kesin olarak vergi ekleniyor değil mi?