Amazon newegg gibi yerlerden alırsak garanti sorunları oluyor mu?Maalesef öyle.
Evet yaklaşık 7-8 tane hesabım kapatıldı. Ben de vazgeçtim Japonya'dan almaya.
Amazon newegg gibi yerlerden alırsak garanti sorunları oluyor mu?Maalesef öyle.
Evet yaklaşık 7-8 tane hesabım kapatıldı. Ben de vazgeçtim Japonya'dan almaya.
İlla ki olur, yurtdışından alınan ürünün garantisi Türkiye'de geçerli olmuyor.Amazon newegg gibi yerlerden alırsak garanti sorunları oluyor mu?
Peki kart sıkıntı olunca ilerde bozulunca noluyor? Elinde mi patlıyor?İlla ki olur, yurtdışından alınan ürünün garantisi Türkiye'de geçerli olmuyor.
Eğer satıcı Amazon ise, Amazon'un kendine ait 30 günlük koşulsuz iade seçeneği bulunuyor.
Aldığınız ülkeye kargo ile gönderebilirsiniz. Bu şekilde yapılabilir anca.Peki kart sıkıntı olunca ilerde bozulunca noluyor? Elinde mi patlıyor?
Hangi ürünü ne kadara aldınız acaba?Avrupa bölgesinden aldım zaten kargoyu bekliyorum sadece. Fransa üzerinden aldım ben.
490 Euro'ya bu ürünü aldım. Şuan stokta yok gerçi.Hangi ürünü ne kadara aldınız acaba?
Peki bu gönderme ücretsiz mi?Aldığınız ülkeye kargo ile gönderebilirsiniz. Bu şekilde yapılabilir anca.
Bu da çok uzun süre bir bekleme süresi demek.
Hayır değil. Kargonun parasını ödüyorsunuz.Peki bu gönderme ücretsiz mi?
Tahmini ne kadarlık bir ücret biliyor musunuz?Hayır değil. Kargonun parasını ödüyorsunuz.
Tahminim yok ama ortalama 100-300 TL arasıdır, sanırım.Tahmini ne kadarlık bir ücret biliyor musunuz?
Çüşş!Tahminim yok ama ortalama 100-300 TL arasıdır, sanırım.