stoğu yenilendiği zaman fiyatı değişirse yine sen aynı fiyattan almış oluyorsun değil mi iptal etme filan olmuyor dimi ?bu ama daha stokta değil stokta olunca direk kargoliyacaklar
stoğu yenilendiği zaman fiyatı değişirse yine sen aynı fiyattan almış oluyorsun değil mi iptal etme filan olmuyor dimi ?bu ama daha stokta değil stokta olunca direk kargoliyacaklar
aynı fiyat öbürtürlü iptal ederim zatenstoğu yenilendiği zaman fiyatı değişirse yine sen aynı fiyattan almış oluyorsun değil mi iptal etme filan olmuyor dimi ?
aynı fiyat olması lazımstoğu yenilendiği zaman fiyatı değişirse yine sen aynı fiyattan almış oluyorsun değil mi iptal etme filan olmuyor dimi ?
Hocam stok geldi mi sizin sipariş ettiğiniz ?aynı fiyat öbürtürlü iptal ederim zaten
kontrol etmenizlazım benim ki kargodaHocam stok geldi mi sizin sipariş ettiğiniz ?
ön siparişi iptal ettim zaten msi ventus 2x modeli stoğa eklenmişti onu aldımHocam stok geldi mi sizin sipariş ettiğiniz ?
Asus gelmedi MSI sipariş ettin yani değil mi ? Acaba Asus'u sipariş etsem ne zaman gelir stoğa o yüzden sormuştum.kontrol etmenizlazım benim ki kargoda
bazen amazon kendisi koyuyor 5 6 tane
Mesaj otomatik birleştirildi:
ön siparişi iptal ettim zaten msi ventus 2x modeli stoğa eklenmişti onu aldım
bilmiyorum ama benim sipariş ettiğim şuan farklı satıcı satıyor ama bazen amazon kendiside koyuyor güncel olarak takip etmenAsus gelmedi MSI sipariş ettin yani değil mi ? Acaba Asus'u sipariş etsem ne zaman gelir stoğa o yüzden sormuştum.
Evet zaten Türkiye'ye göndermiyor o satıcı. Dediğin gibi sürekli takip etmek lazım.bilmiyorum ama benim sipariş ettiğim şuan farklı satıcı satıyor ama bazen amazon kendiside koyuyor güncel olarak takip etmen
Nereden ulaşıp hesabı actirdinBilin bakalım ne olmuş ?
Para çekilmiş kargo için hazırlanıyor
Aynı anda RX 6700 XT var kargo için hazırlanıyor . Umarım gümrükte falan bı sıkıntı çıkmaz
Hesabın bloklanınca senden adres isim soyisim kart ekstresi tel no vb şeyler istiyor , onları gönderdim 5 dakika içinde hesabım açıldıNereden ulaşıp hesabı actirdin
Bende yapmıştım aynısını hesabınızı dogrulayamadik diyip acmamislardiHesabın bloklanınca senden adres isim soyisim kart ekstresi tel no vb şeyler istiyor , onları gönderdim 5 dakika içinde hesabım açıldı
Valla bilmiyorum ben aynen dediklerimi yaptımBende yapmıştım aynısını hesabınızı dogrulayamadik diyip acmamislardi