Skynel
80+ Gold
Dahası
4400'e aldım ben palit versiyonunuUK de fiyatlar nasıl? UK den mi alsam?
4400'e aldım ben palit versiyonunuUK de fiyatlar nasıl? UK den mi alsam?
Tek-Çift fan?4400'e aldım ben palit versiyonunu
Evet hocamKargo,vergi falan her şey dahil 5650 mi?
UK de bı ara 4400 e vardı artık yokUK de fiyatlar nasıl? UK den mi alsam?
uk de kalmamış 3060. 9k ya varEvet hocam
UK de bı ara 4400 e vardı artık yok
evet bende aldımSizde mi aldınız? Yoksa istemeden multi-hesap mı açığa çıkarmış oldum
Evet ön sipariş olarak 4400 e saymışlardı artık UK de çok pahalıuk de kalmamış 3060. 9k ya var
Raporlamıştım hocam hakkınızı helal edin Sizde de hesap kapatılma oldu mu?evet bende aldım
Japonya'dan almaya korkuyorum biraz ya. Bir de ailemi nasıl ikna ederim bilmiyorum.Evet ön sipariş olarak 4400 e saymışlardı artık UK de çok pahalı
xd.ailem para vercek ama kredi kartı yok evde!!Raporlamıştım hocam hakkınızı helal edin Sizde de hesap kapatılma oldu mu?
Japonya'dan almaya korkuyorum biraz ya. Bir de ailemi nasıl ikna ederim bilmiyorum.
Neden korkuyorsun en kötü hesabın kapanır ve 1 yen yani 0.08 kuruşunuz giderRaporlamıştım hocam hakkınızı helal edin Sizde de hesap kapatılma oldu mu?
Japonya'dan almaya korkuyorum biraz ya. Bir de ailemi nasıl ikna ederim bilmiyorum.
Yok canım estağfurullah evet oldu mailde order confirmed sayfasının ssini attım 10 dakika sonra açıldı suanlik sıkıntı yok gibiRaporlamıştım hocam hakkınızı helal edin Sizde de hesap kapatılma oldu mu?
Hesap kapanınca param gitmiyor değil mi? Sorun yok o zamanNeden korkuyorsun en kötü hesabın kapanır ve 1 yen yani 0.08 kuruşunuz gider
İptal falan olmadı değil mi hocam ?Neden korkuyorsun en kötü hesabın kapanır ve 1 yen yani 0.08 kuruşunuz gider
O zaman bir anlatayım aileme. Ona göre RX 5600XT yi satacağım.Yok canım estağfurullah evet oldu mailde order confirmed sayfasının ssini attım 10 dakika sonra açıldı suanlik sıkıntı yok gibi