cfranko
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 12
Dahası
Daha satmadım. Alırsam yeni kart o zaman satarımsattın mı 3070 i sattıysan kaça sattın
Daha satmadım. Alırsam yeni kart o zaman satarımsattın mı 3070 i sattıysan kaça sattın
Sepete eklediğindeAnladım hocam satın alırken satıcı amazon olmazsa vergiyi türkiye demi ödüyorum ? yoksa alırken hepsi dahil mi satıyolar
knk şimdi bende ban yedim de fatura ekstresi soruyor ya ön sipariş verdim ben nasıl fatura gösterecem ki ?onu bende gördüm ama stokta olmadıgı için almadım benimki 5650 Ye geliyor
bana dediysen ben alırken türkiye ye geliyordu ve satıcı amazonduboşuna heveslenme
Alıntıyı görüntüle
şimdi gelmiyor yazıyor büyük ihtimalle para iadesi yapılırbana dediysen ben alırken türkiye ye geliyordu ve satıcı amazondu
Kredi kartınıza ait geçmiş ektreleri gösterin.knk şimdi bende ban yedim de fatura ekstresi soruyor ya ön sipariş verdim ben nasıl fatura gösterecem ki ?
direk gmailine gelen thank you for order yazısını at öyle bile açan varknk şimdi bende ban yedim de fatura ekstresi soruyor ya ön sipariş verdim ben nasıl fatura gösterecem ki ?
knkam adam verdi siparişi kargo aşamasında diye biliyomşimdi gelmiyor yazıyor büyük ihtimalle para iadesi yapılır
65.454 ¥ + 3.401 ¥ nakliye nakliye yazan şey vergi+kargo muSepete eklediğinde
import fees deposit diye yanında ücret yazar. O gümrük vergisi işte.
En alttada toplam miktar yazar. Kabul edip onayladınmı toplam miktarı kartından çeker.
Sepete ekledikten sonra import fees deposit yazmayan ürünlerde türkiyede gümrüğe takılır almak için gidip elden alman lazım diye biliyorum uğraşmaya değmez.
Amazon vergiyi önden keserki müşteri uğraşmasın işleri ben halledeyim der. Bi yerde okudum vergi verdiğin ürün gümrüğe takılmazsa amazon 60 gün içerisinde geri ödüyormuş o import fees deposit yazan miktarı sana
yok hocam stok bittiği ve satıcı değiştiği için benimki onaylandı bile kargoya verilicek 1-2 saat sonraşimdi gelmiyor yazıyor büyük ihtimalle para iadesi yapılır
Hayır ürün ücreti + kargo ücreti o65.454 ¥ + 3.401 ¥ nakliye nakliye yazan şey vergi+kargo mu
açılmassa tekrar deneye biliyor muyum?direk gmailine gelen thank you for order yazısını at öyle bile açan var