Amazon JP Den Gigabyte RTX 3060 Aldım !!!

Anladım hocam satın alırken satıcı amazon olmazsa vergiyi türkiye demi ödüyorum ? yoksa alırken hepsi dahil mi satıyolar
Sepete eklediğinde
import fees deposit diye yanında ücret yazar. O gümrük vergisi işte.
En alttada toplam miktar yazar. Kabul edip onayladınmı toplam miktarı kartından çeker.

Sepete ekledikten sonra import fees deposit yazmayan ürünlerde türkiyede gümrüğe takılır almak için gidip elden alman lazım diye biliyorum uğraşmaya değmez.

Amazon vergiyi önden keserki müşteri uğraşmasın işleri ben halledeyim der. Bi yerde okudum vergi verdiğin ürün gümrüğe takılmazsa amazon 60 gün içerisinde geri ödüyormuş o import fees deposit yazan miktarı sana

boşuna heveslenme
1614933415710.png

onu bende gördüm ama stokta olmadıgı için almadım benimki 5650 Ye geliyor
knk şimdi bende ban yedim de fatura ekstresi soruyor ya ön sipariş verdim ben nasıl fatura gösterecem ki ?

knk şimdi bende ban yedim de fatura ekstresi soruyor ya ön sipariş verdim ben nasıl fatura gösterecem ki ?
direk gmailine gelen thank you for order yazısını at öyle bile açan var

Sepete eklediğinde
import fees deposit diye yanında ücret yazar. O gümrük vergisi işte.
En alttada toplam miktar yazar. Kabul edip onayladınmı toplam miktarı kartından çeker.

Sepete ekledikten sonra import fees deposit yazmayan ürünlerde türkiyede gümrüğe takılır almak için gidip elden alman lazım diye biliyorum uğraşmaya değmez.

Amazon vergiyi önden keserki müşteri uğraşmasın işleri ben halledeyim der. Bi yerde okudum vergi verdiğin ürün gümrüğe takılmazsa amazon 60 gün içerisinde geri ödüyormuş o import fees deposit yazan miktarı sana
65.454 ¥ + 3.401 ¥ nakliye nakliye yazan şey vergi+kargo mu

şimdi gelmiyor yazıyor büyük ihtimalle para iadesi yapılır
yok hocam stok bittiği ve satıcı değiştiği için benimki onaylandı bile kargoya verilicek 1-2 saat sonra

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,202
Üyeler
187,636
Son üye
furkansal
Geri