1 ayAmazon japonya garanti oluyor mu ?
Tuf 3070ti sattığım para direk Euro ya bırakmıştım toplaya toplaya 2.5k oldu Rtx 40xx serisinden ney denk gelirse yapıştırıp geçicem pc faslını sonunu orda bırakcam.RX 6600XT var kutunun içinde. Thunderbolt destekli her cihazda kullanabiliyorsun.
bu için de rx6600xt olan kasa mı hocam ona göre alabilirim aslındaİçinde grafik kartı mevcuttur diyor eğer doğruysa RX 6600 XT 65000 Yene denk geliyor. Vergi banka kur farkı vs hepsi dahil 7800 8000 lira civarına denk gelir.
Amazon.co.jp: Sapphire GearBox 500 GPU Box 34263-04-44G VD7961 : Computers
Amazon.co.jp: Sapphire GearBox 500 GPU Box 34263-04-44G VD7961 : Computerswww.amazon.co.jp
Bir yerden yazdım ama doğru yer mi emin değilim.Ürünün başlıkta yer alan model ismi Sapphire'in kartsız versiyonuna ait ama açıklamada RX 6600 XT mevcut denilmiş ilginç. Müşteri hizmetlerine sormadan satın alınmamalı.
Emin değilim dostum o yüzden içinden ekran kartı çıkarsa diye yazdım. Ekran kartı varsa eğer çok çok iyi fiyat şuanbu için de rx6600xt olan kasa mı hocam ona göre alabilirim aslında
Adam ekran kartı almak için Japoncayı öğrendi利用可能 kutunun içinde var olduğunu belirtiyor.
Japoncam biraz varda emin olamadım siz bana güvenmeyinAdam ekran kartı almak için Japoncayı öğrendi