Bünyamina
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 7,896
Yorumlara alınabilecek ürünleri paylaşırsanız süper olur. Ürünün sayfasından kampanyayı uygulamayı unutmayın. Ne çok fırsat var. Birleşse çok iyi olur.
Güzel değil. Etininkileri öneririm.Nestlé%55 Kakao Bitter Çikolata, 60 g x 6 : Amazon.com.tr
Nestlé%55 Kakao Bitter Çikolata, 60 g x 6 : Amazon.com.tramzn.eu
Bunun fiyat baya iyi en güzel kakao oranı da bunda bence ne çok tatlı ne çok acı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
250 TL'ye geldi bana
Herkes her şeyi beğenmek zorunda değil haklısınızGüzel değil. Etininkileri öneririm.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
4 tanesi 200Eti Antep Fıstıklı Kare Çikolata 60 g : Amazon.com.tr
Eti Antep Fıstıklı Kare Çikolata 60 g : Amazon.com.tramzn.eu
5 tanesi 212Eti Sütlü Kare Çikolata 65 g 5li paket : Amazon.com.tr
Eti Sütlü Kare Çikolata 65 g 5li paket : Amazon.com.tramzn.eu
nestle %82 denemeni tavsiye ederim %70 bile şekerliGüzel bitter çikolata göremedim en az %70 lik olacak...
Konudaki linkte göremedim onu hocam, ben bi aralar Lindt %90 alıyordum onlar çok güzel fakat o markanın ürünleri çok pahalınestle %82 denemeni tavsiye ederim %70 bile şekerli
%90 yenmez ya %82 de bile aci %90 da kakao çekirdeği yemiş gibi his gelirKonudaki linkte göremedim onu hocam, ben bi aralar Lindt %90 alıyordum onlar çok güzel fakat o markanın ürünleri çok pahalı![]()
asıl onlar sağlıklı olan ama%90 yenmez ya %82 de bile aci %90 da kakao çekirdeği yemiş gibi his gelir![]()
%82 i den fazlası acı yiyemiyorum ben he sen yiyorsan bir şey diyememasıl onlar sağlıklı olan ama![]()