Neler Yeni

Amazon Kitaplarda ve Çizgiromanlarda 5 al 4 öde [Prime Özel]

Checkmate

80+ Silver
Screenshot 2025-02-12 at 23-41-40 Chainsaw Man 5. Cilt Testere Adam Tatsuki Fujimoto Amazon.co...png

Son düzenleme:

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,902
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Prime yok diye görüntüleyemiyorum, birkaç kitaplık seri veya tek kitaplık çizgi roman, manga öneriniz var mı uyguna?

Checkmate

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Prime yok diye görüntüleyemiyorum, birkaç kitaplık seri veya tek kitaplık çizgi roman, manga öneriniz var mı uyguna?
Chainsaw Man, Elfen lied, Komi konuşmaktan korkuyor, Monster, Death Note, Full Metal Alchemist önerebilirim manga olarak.

Son düzenleme:

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,902
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Chainsaw Man, Elfen lied, Komi konuşmaktan korkuyor, Monster, Death Note, Full Metal Alchemist önerebilirim manga olarak.
Hocam death note, full metal falan uzun seriler değil mi? Kısa olanları mı var? Ben çerezlik, max 2 3 kitaplık bir şey arıyorum. Şimdiye kadar sadece all you need is kill okudum, 2 kitap ve gayet güzeldi.

Checkmate

80+ Silver
Hocam death note, full metal falan uzun seriler değil mi?
Uzun evet ama kısa serileri de ben pek beğenmiyorum. Kısa seri olarak Another alabilirsin 2 kitaptan oluşuyor. (Another'da indirim yok sanırım)
Bunun harici all you need is kill var başka bilimiyorum.

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: B1L0

Checkmate

80+ Silver
Hakkaten prime üyeliği yok diye neler fırsat ürünü göstermemek nedir? Belki sırf o ürün için prime üyelik açacağım. Yazık olmuş.
Evet haklısınız hepsini toplu olarak göstermiyor prime yoksa fakat kitaplara girince kırmızı ile çizdiğim yerde gösteriyor.
Screenshot 2025-02-12 at 23-41-40 Chainsaw Man 5. Cilt Testere Adam Tatsuki Fujimoto Amazon.co...png

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Arda
hocam batman serisini okumadıysan yeni 52 okuyabilirsin kronolojik olarak 4-5 ciltler ile başlamalısınız ardından cilt sırasına göre 1-2-3-4... Manga olarak berserk öneririm uzundur ama internette ücretsiz bulabilirsin illa manga alıcam diyorsan "renksiz" okuyabilirsin bildiğim kadarıyla yayınlanmış 4 cildi var pişman etmez

• Beğen
Reaksiyonlar: B1L0

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,040
İsim
Mehmet Aslan
Hocam death note, full metal falan uzun seriler değil mi? Kısa olanları mı var? Ben çerezlik, max 2 3 kitaplık bir şey arıyorum. Şimdiye kadar sadece all you need is kill okudum, 2 kitap ve gayet güzeldi.
uzun hocam onlar 15-40 kitaplık seriler. Ben bakıcam sana şimdi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

sen şunu bi sepete at bitmeden. Marvel , DC falan okur musun ? Yoksa sadece manga mı ?

tek cilt olanlar :

2 cilt :
3 cilt :
5 cilt (tavsiye ederim) :
sana toplamaya başla dediğim planetary serisi (4 cilt)
kaç cilt olduğunu hatırlamıyorum ama ünlü bir seri , incelemelerine bakarsın. Fiyatı iyi
6 ciltlik okuması keyifli bir seri , konusu ilginç :

Son düzenleme:

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,902
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak

sen şunu bi sepete at bitmeden. Marvel , DC falan okur musun ? Yoksa sadece manga mı ?

tek cilt olanlar :

2 cilt :
3 cilt :
kaç cilt olduğunu hatırlamıyorum ama ünlü bir seri , incelemelerine bakarsın. Fiyatı iyi
Eyvallah hocam adamsın, marvel dc de olabilir ya

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,902
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak

tek cilt olanlar :

2 cilt :
3 cilt :
Hocam şimdi bakma fırsatım oldu, şunları ekledim sepete
1739544686387.png

bir de iki ciltlik attığınız jizo ve ningyoyu ekledim. Marry grave'e tavsiye ederim demişsiniz ama bilemedim 5lik uzun kaçar mı, sıkar mı emin olamadım. Bu haliyle sepet nasıl, şunu çıkar bunu ekle diyebileceğiniz bir şey var mı? Şu an 500 lirayı da geçti kampanya da kullanılabiliyor.

Top Bottom