raintherain
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 312
fiyatı market fiyatından dipteyse alıyorum benBenim merak ettiğim böyle büyük olmayan sıcak fırsatlardan gıda ürünleri alan var mı
Bu dipte olmadığı için yazdım aslında. Kahve Diyarı'nda kahve 1₺ idi, aldım bir tanefiyatı market fiyatından dipteyse alıyorum ben![]()
ben onu almadım. gerek duymadım.Bu dipte olmadığı için yazdım aslında. Kahve Diyarı'nda kahve 1₺ idi, aldım bir tane
Ben en son Türk kahvesi içtiğimde 18 yaşımda olmam gerek
Hocam geldi mi peki bana yoğunluk var diye mail geldi.Bu dipte olmadığı için yazdım aslında. Kahve Diyarı'nda kahve 1₺ idi, aldım bir tane
Yok, hâlâ kargolanmasını bekliyorum. Zaten 20 bin sipariş geldi 1 günde. 2 aya kargoya verirlerse helal olsun yaniHocam geldi mi peki bana yoğunluk var diye mail geldi.
Alıyoruz tabi reis. Çay da sürekli alınan market ürünlerinden sonuçta.Benim merak ettiğim böyle büyük olmayan sıcak fırsatlardan gıda ürünleri alan var mı
Sıcak fırsatlar da olması garibime gittiAlıyoruz tabi reis. Çay da sürekli alınan market ürünlerinden sonuçta.
Teknoloji formu olunca bazı arkadaşlar teknoloji Fırsatı bekliyor. O düşünceye de saygım var. Belki de sıcak Fırsatları iki kategoriye ayırmak gerekiyor. Sadece teknoloji ve diğerleri. Bazen giyim ve marketten faydalanıyorum ben açıkçası.Sıcak fırsatlar da olması garibime gitti