- Bütçe
- 1900
Selam arkadaşlar yakın zamanda önceki konulardan da gördüğünüz gibi kasa sipariş ettim. Ve monitör almaya karar verdim araştırmalarıma göre aoc 24g2u alacağım fiyat bandında en iyi monitör oluyor fakat çoğu yerde stokta yok ve stokta olan yerlerde de bazı satıcılar ölü pixel yazmış bazısı da yazmamış. Aşağıda attığım linkteki satıcı ölü pixel falan yazmamış 1700 TL yazmış ve satıcıya sorduğumda kampanyalı ürün sıkıntı yok dedi ama yorumlarda ölü pixel çıkma durumu var falan diye yorumlar gördüm kuşkulandım.
Sonrasında araştırırken amazonda olduğunu gördüm daha ucuzdu fakat yine güvenilirlik konusunda kuşkum oldu ve amazondan aldığım zaman geç gelip gelmeyeceğini bilmiyorum geç gelmesini istemiyorum hemen elime ulaşsın istiyorum.
1
Sizce ne yapmalıyım?
AOC 24G2U/BK Monitör Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
AOC 24G2U/BK Monitör en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! AOC 24G2U/BK Monitör incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!
www.gittigidiyor.com
Sonrasında araştırırken amazonda olduğunu gördüm daha ucuzdu fakat yine güvenilirlik konusunda kuşkum oldu ve amazondan aldığım zaman geç gelip gelmeyeceğini bilmiyorum geç gelmesini istemiyorum hemen elime ulaşsın istiyorum.
Aoc 24G2U/Bk 24G2U/Bk Monitör, 23.8 inches Ips : Amazon.com.tr: Elektronik
Aoc 24G2U/Bk 24G2U/Bk Monitör, 23.8 inches Ips : Amazon.com.tr: Elektronik
www.amazon.com.tr
Sizce ne yapmalıyım?