CVV kodu bile almıyor :]Koskoca firma neden kullanmıyor? Sipariş verildiği gibi cart diye parayı çekiyor.
15 lirami aldılar hala vermiyorlar. Bankanıza konuşun diyorlar banka da bunlara suç atıyor. Ben de saldım sürekli ücretsiz deneme prime başlatıyorum acısını çıkarıyorum o 15 liranınCVV kodu bile almıyor :]
Dert etme onlarda para kaybolmaz..
Ailene güvenme Amazon'a güvenKoskoca firma neden kullanmıyor? Sipariş verildiği gibi cart diye parayı çekiyor.
güzel yöntem 20 TL ürün alıp sonra iade işlemi başlatıp tekrar aynı ürünü de ücretsiz getirtebilirsin15 lirami aldılar hala vermiyorlar. Bankanıza konuşun diyorlar banka da bunlara suç atıyor. Ben de saldım sürekli ücretsiz deneme prime başlatıyorum acısını çıkarıyorum o 15 liranın![]()
Ama yine de Amazon'u seviyorum alışverişimi oradan yapıyorum. Prime ile ücretsiz kargo 30 günde iade vesaire güzel.güzel yöntem 20 TL ürün alıp sonra iade işlemi başlatıp tekrar aynı ürünü de ücretsiz getirtebilirsin
Sorumluluk bana aittir.
Yoo, 10 bin tl lik kart sipariş verdim. Sabah uyandım parayı çekmiş. Sonra iptal oldu 5 gün sonra para geri yattı.Ucuz ürünlerde kullanmıyor bende. Pahalı ürünler alırken 3d secure istiyor.
300 tl ye tabii ki istemez fakir kardeşim. Şaka şaka 300'e nasıl istemez garip. Ben 400e falan alınca istiyordu.450 liraya ram aldım, 300'e ayakkabı ama istemedi. Ne yani trilyonluk mu yapmak lazım![]()
islamicprof amazonu 20 tl dolandırırken tükettiği zamanda amazon 20 milyon tl kazanınca olur gibigüzel yöntem 20 TL ürün alıp sonra iade işlemi başlatıp tekrar aynı ürünü de ücretsiz getirtebilirsin
Sorumluluk bana aittir.