Neler Yeni

Çözüldü✓ Amazon Paketimi Teslim Etmiyor

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Amazondan 3 ayrı sipariş verdim toplamda 4 ürün vardı bunları 2-2 ürün ayırıp kargoya vermişler(27 Kasım tarihinde) normalde buraya 2 günde gelir bütün siparişlerim ama verildiği günden beri kargoda aynı yerde bekliyor, hiçbir hareket yok. (MNG KARGO)

Amazon'a da 3 gündür yazıyorum ama destek alamıyorum bu ürünleri de prime fırsatı ile almıştım şu anki fiyat ve aldığım fiyat arasında toplamda 2000tl fark var neredeyse.
Şimdi siparislerim kısmında böyle yazıyor ama beni geri ödeme de istemiyorum ne yapmalıyım THH'ye yazsam çok mu erken?

Ekler

• Screenshot_20231202_110714_Amazon Shopping.jpg
    Screenshot_20231202_110714_Amazon Shopping.jpg
    151.1 KB · Hit: 248

nightsoldier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
413
İsim
C.S.
Kasım indirimleri nedeniyle kargolarda yoğunluk oluyor. Sabredin, gelecektir.

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Vsermet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
529
İsim
Volkan
MNG kargomun birini kaybetti. Hala parasını bekliyorum bakalım. İnceleme yapacaklarmış da sonuç olacakmış da bekle dur.

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kargo hasarlı olabilir hocam.
Hocam mngyi aradık mail attık falan diyolar. Hasarlıysa bir an önce iptal olsun çözüm bulunsun bari.
Ve evet hasar alabilcek ürün vardı ama mecburen bekleyecek miyim 5 aralığa kadar
Mesaj otomatik birleştirildi:

MNG kargomun birini kaybetti. Hala parasını bekliyorum bakalım. İnceleme yapacaklarmış da sonuç olacakmış da bekle dur.
E ticaret miydi?

Vsermet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
529
İsim
Volkan
Hocam mngyi aradık mail attık falan diyolar. Hasarlıysa bir an önce iptal olsun çözüm bulunsun bari.
Ve evet hasar alabilcek ürün vardı ama mecburen bekleyecek miyim 5 aralığa kadar

E ticaret miydi?
Evet şubede bekliyor diyordu en son şubeden aradılar öyle söylediler, MNG genel merkezi de aradım araştırma yapacaklarmış.

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
857
İsim
Muhammet Kürkçü

E ticaret miydi?
Hocam hiç belli olmaz. Amazonun dediklerinin yarısına güvenmeyin e posta falan attık demelerinin yarısı boş. Şuan olduğu şubeyi aradığınızmı hocam?

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Hocam hiç belli olmaz. Amazonun dediklerinin yarısına güvenmeyin e posta falan attık demelerinin yarısı boş. Şuan olduğu şubeyi aradığınızmı hocam?

Şubeyi aramak hiç aklıma gelmemişti hocam bir arayım.

Evet şubede bekliyor diyordu en son şubeden aradılar öyle söylediler, MNG genel merkezi de aradım araştırma yapacaklarmış.
Hep mngde oluyor bunlar nedense

Vsermet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
529
İsim
Volkan
Gerçi kupon verdiler aynı ürünü söyledim baktım şimdi siteye bütün yazıları silmisler 😁 sanki hiç talepte bulunmamışım gibi yapmışlar vay be.

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Gerçi kupon verdiler aynı ürünü söyledim baktım şimdi siteye bütün yazıları silmisler 😁 sanki hiç talepte bulunmamışım gibi yapmışlar vay be.
Hocam öyle yapıyorlar genelde.

Ulaşılamıyor:D

Hocam mng merkez numarasını aradım ve daha kargoyu amazondan almadıklarını belirtiyorlar hangisi doğru şaşırdım açıkçası

Son düzenleme:

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
857
İsim
Muhammet Kürkçü
Hocam amazonun takip sitesinden bir ss atarmısınız?

Top Bottom