Muhtemelen kargonuz hasar aldı hocam Amazon bunu göremiyor maalesef. Şubeye ulaşmaktan başka şansınız yok maalesef yada beklemekten. Sizde yazan süre geçtikten sonra amazon tekrar yazın iade otomatik düşmüyor maalesef şansınız varsa yeni üründe talep edebilirsiniz.Böyle gözüküyor her 2 paket de
Maden suyunun yanina elektronik alet koymak çok iyi bir iş olmuş.Muhtemelen kargonuz hasar aldı hocam Amazon bunu göremiyor maalesef. Şubeye ulaşmaktan başka şansınız yok maalesef yada beklemekten. Sizde yazan süre geçtikten sonra amazon tekrar yazın iade otomatik düşmüyor maalesef şansınız varsa yeni üründe talep edebilirsiniz.
Bendede tam olarak maden suyu hasarlı gelmişti ne şans ise amazon iyi paketleyemiyor şu cam ürünlerini çünkü havalı poşet yerine adamlar kağıt koyuyor. Neyse stoklarda varsa iade yerine değişim isteyin muhtemelen yardımcı olurlar.Maden suyunun yanina elektronik alet koymak çok iyi bir iş olmuş.
Şubeye de ulaşamıyorum hocam mng kargoların hangisini arasam boşa çalıyor yalnızca beklemek kaldı
Teşekkürler
Hocam maden suyu iade olsa da önemli değil de yanında matkap seti var onu prime fırsatı ile aldım onu tekrar gönderseler iyi olacak.Bendede tam olarak maden suyu hasarlı gelmişti ne şans ise amazon iyi paketleyemiyor şu cam ürünlerini çünkü havalı poşet yerine adamlar kağıt koyuyor. Neyse stoklarda varsa iade yerine değişim isteyin muhtemelen yardımcı olurlar.
Ayrı ayrı kargolamamak için yaptılar muhtemelen. Mng size o kargo paketinin tamamını teslim etmez hocam sizde yazan süre bitince amazon müşteri hizmetleri Tekrar yazın ürün stokta varsa yeni ürün gönderimi isteyin. Bazende olsa ürün stokta olmasına rağmen yeni ürün gönderemiyorlar o biraz şansınıza kalmış.Hocam maden suyu iade olsa da önemli değil de yanında matkap seti var onu prime fırsatı ile aldım onu tekrar gönderseler iyi olacak.
Ayrı ayrı siparişi neden aynı pakete koyduklarini çözemedim zaten
Tamamdır hocam teşekkür ederim.Ayrı ayrı kargolamamak için yaptılar muhtemelen. Mng size o kargo paketinin tamamını teslim etmez hocam sizde yazan süre bitince amazon müşteri hizmetleri Tekrar yazın ürün stokta varsa yeni ürün gönderimi isteyin. Bazende olsa ürün stokta olmasına rağmen yeni ürün gönderemiyorlar o biraz şansınıza kalmış.
Merakınız olmasın hocam bu konularda en başarılı firma amazon.Tamamdır hocam teşekkür ederim.
Benden kaynaklı olmayan bir sorun var sonuçta aradaki zararimi karşılasınlar yeterli.
Yazın hocam müşteri hizmetlerine belki sipariş ederseniz aradaki farkı hediye çeki olarak tanımlarlar.Hocam bugün de hiç bir habersiz para iadesi yapılmış ne yapacağım?
Maalesef hocam nakit verdiklerini hiç görmedim.Hocam iyi de ben aradaki farkı nakit istiyorum amazon bakiyesinde ne yapayım?