Neler Yeni

Yardım Amazon Pazar günü kargolar mı?

Daemonis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Mehmet Hanifi
Cumartesi günü saat 12:30 gibi işlemci aldım. Gönderici Amazon yazıyor. Kargoya verilmedi. Pazar günü kargolama yapıyorlar mı? Bazı arkadaşlar pazar gecesi çalışıyorlar demiş.

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,777
İsim
Emre siyah
pazar resmi tatil sanırım yapmazlar

KAANT10X

80+ Bronze
Amazon istese bile yapamaz pazar resmi tatil. Ama 1 günde teslimat seçeneği varsa genelde Kolay Gelsin diye bir şirket ile gönderiyorlar o da bugün kapalıdır. Pazartesi kargoya verirler.

KediSever

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Efta
Pazar günü gönderim yapıyorlar eğer İstanbuldaysan.

StrangerIX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,245
İsim
Baran Kut
Amazon istese bile yapamaz pazar resmi tatil. Ama 1 günde teslimat seçeneği varsa genelde Kolay Gelsin diye bir şirket ile gönderiyorlar o da bugün kapalıdır. Pazartesi kargoya verirler.
KolayGelsin bazı konumlarda Pazar günü de teslimat yapıyor. Avcılar'dayım Viko 3'lü priz aldım bugün gelecek mesela daha demin aradılar.

KAANT10X

80+ Bronze
KolayGelsin bazı konumlarda Pazar günü de teslimat yapıyor. Avcılar'dayım Viko 3'lü priz aldım bugün gelecek mesela daha demin aradılar.
İyi bir şirket olduğuna eminim ben de 1 günde teslim ile aldığımda kolay gelsin getirmişti. Ama tahminen her yerde şubeleri olmadığı için tek bir dağıtım merkezinden pazar günleride teslim yapıyor olabilirler.

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,163
İsim
Volkan
Sadece dağıtım yapar oda elemanlar cumartesi kargoları ayırma işlemini bitirdiyse yoksa taşeron Çalışıyor izmir deposunda çalıştım aylarca pazar günü kimse kimseyi çalıştıramaz kolay gelsinde kurye paketlerini yetiştiremeyecek kadar fazladır muhtemelen kendisi o gün dağıtıma çıkmıştır yoksa imkansız
Mesaj otomatik birleştirildi:

Cumartesi günü saat 12:30 gibi işlemci aldım. Gönderici Amazon yazıyor. Kargoya verilmedi. Pazar günü kargolama yapıyorlar mı? Bazı arkadaşlar pazar gecesi çalışıyorlar demiş.
Çalışmıyor hocam o gün kargo firması çıkmaz

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,812
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Yoo bazı adreslere yapıyorlar. Mesela Kolay Gelsin ile geliyorsa pazar günleri de kargo yapıyor.

StrangerIX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,245
İsim
Baran Kut
Sadece dağıtım yapar oda elemanlar cumartesi kargoları ayırma işlemini bitirdiyse yoksa taşeron Çalışıyor izmir deposunda çalıştım aylarca pazar günü kimse kimseyi çalıştıramaz kolay gelsinde kurye paketlerini yetiştiremeyecek kadar fazladır muhtemelen kendisi o gün dağıtıma çıkmıştır yoksa imkansız
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çalışmıyor hocam o gün kargo firması çıkmaz
Cumartesi öğlen aldım, 1 saat önce de teslim ettiler. Hızlılar demek ki kargo ayırmada. Dediğim gibi zaten her konumda aynı değil durum.

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,163
İsim
Volkan
Cumartesi öğlen aldım, 1 saat önce de teslim ettiler. Hızlılar demek ki kargo ayırmada. Dediğim gibi zaten her konumda aynı değil durum.
dediğim gibi kuryenin cumartesi günü olan dağıtımı yetişmemiştir bugün dağıtıma çıkmıştır kolay gelsin de tüm mallar en geç sabah 7 gibi biter çünkü dağıtıma çıkarılması için araçlar geliyor onlar yükleme işlemi yapıyor bu kampanya zamanı değişiyor tabi ki de

Top Bottom