Bünyamina
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 7,942
Hiç istemiyorum aslında pek sağlıksız yiyecekler önermeyi ama paylaşmasam içimde kalırdı ne yapayım. İdare ediverin. 
Son düzenleme:
Zero içecek olmasaydı alırdım ya. Bende çok tercih etmek istemiyorum ama sıcak günlerde buz gibi güzel gidiyor. Diğer cips falan yemem zaten, en son ne zaman yediğimi bile hatırlamıyorum.Hiç istemiyorum aslında pek sağlıksız yiyecekler önermeyi ama paylaşmasam içimde kalırdı ne yapayım. İdare ediverin.
hocam pepsi yine coca colaya göre biraz daha sağlıklı kalıyor yanında hem şekeri daha az hem de kalorisi daha az hiç kalorisi şekeri olmasın derseniz pepsi zero alınabilirHiç istemiyorum aslında pek sağlıksız yiyecekler önermeyi ama paylaşmasam içimde kalırdı ne yapayım. İdare ediverin.
Zero içerisinde de aspartam var.hocam pepsi yine coca colaya göre biraz daha sağlıklı kalıyor yanında hem şekeri daha az hem de kalorisi daha az hiç kalorisi şekeri olmasın derseniz pepsi zero alınabilir
Hocam o zaman normal şekerli olanı alınıp günde 1 bardak içilebilirZero içerisinde de aspartam var.
Şekerli olanlar aşırı şekerli diyabete davet çıkartıyor. Kola zaten zararlı ama şekerlileri tam sakat işi. İçeceksen de mecbur zero içmek lazım. Gerçi uludağ falan az şekerli çıkarmış şimdi portakallı gazozlarda ama kolaya gelir mi belli değil.Zero içecek olmasaydı alırdım ya. Bende çok tercih etmek istemiyorum ama sıcak günlerde buz gibi güzel gidiyor. Diğer cips falan yemem zaten, en son ne zaman yediğimi bile hatırlamıyorum.