sunta değil yahu nerden çıkardın suntayiBen buna direksiyon setimi taksam kırılır diye almak istemedim malzemesi sunta
sunta değil yahu nerden çıkardın suntayiBen buna direksiyon setimi taksam kırılır diye almak istemedim malzemesi sunta
Manuel giriyorsunuzkod otomatik tanımlanıyor mu sepete yoksa manuel mi giriyoruz
Hocam bende var piyasanın 2k altında yaz istersenUPS alacaktım bulamadım bunu aldım
sunta değil yahu nerden çıkardın suntayi
en aşağı inince yazıyormuşsunta değil yahu nerden çıkardın suntayi
valla o ürün benim listemde ne olur en kötü iade edersin yalnız senin baktıgın vasagle bu songmics karıştırıyor olmayasınAlıntıyı görüntüle
birkaç gün önce babama atmıştım ss alıp bunu atmıştı, kaldırmışlar sunta yazısını sanırım çakallık yapıp
kendin in bak senin aldığın ürünün en altında yazıyor, aynı ürün bende düşündüm almayı. sunta modeller trendyolda vs. 2500 civarına var bence iptal etvalla o ürün benim listemde ne olur en kötü iade edersin yalnız senin baktıgın vasagle bu songmics karıştırıyor olmayasın
mobilden bakayım birde he şimdi gördüm mobilde gözukuyor webden gözukmuyor ürün öyle dandik sunta değildir herhaldekendin in bak senin aldığın ürünün en altında yazıyor, aynı ürün bende düşündüm almayı. sunta modeller trendyolda vs. 2500 civarına var bence iptal et
barracuda x tabii kiBarracuda x mi daha manntıklı cloud 3 kablolu mu indirimle 2kya geliyo ikisi de
harbi ya hawk ı yapıştırıcaktım ne güzelkoltuk var mı alınacak burdan amazon satıcılı olması çok saçma oldu
ben de yapacakları işi seveyimharbi ya hawk ı yapıştırıcaktım ne güzel