❌İndirim Bitti! Amazon PRİME 6 ay hediye Güncel Samsung

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
B450 ne alaka hahaha 😂 illa ki sistemimin fotoğrafını mı atayım sana 😂 hayalini kuramadığın sistem var ben de sen rahat ol :)) 2 yıl güzel sanatlar okumuş. Nerde okudun kardeşim ? 😂 Mimar sinan’da felan mı okudun ? Okuduysan beni tanırsın belki mimar sinan güzel sanatlar fakültesi mezunuyum. Hem 2 değil 4 yıl hahahaha

Ekler

• image.jpg
    image.jpg
    1.6 MB · Hit: 124
Microsoft konunun neresinde? Amazon defalarca kural değişikliğine gitti sırf bazı mülteci kılıklılar yüzünden. Yurt dışı hizmet standartlarıyla geldiler ülkemize ancak defalarca sömürüldükleri için sizin yüzünüzden hepsini kaldırdılar. Al bi tane kod kullan işte, niye 6 aylık kodu stoklamaya çalışıyorsun?
Arkadaş haklı bu arada, Amerika tarzı ülkelerde bile şu şeyler yaşanmıyor. Adamlar artık milletimiz yüzünden standartlarını aşağı çekmek zorunda kaldı. Adamlarda haklı, daha iyisini hak etmiyoruz ki daha iyisini yapsınlar.

Arkadaş haklı bu arada, Amerika tarzı ülkelerde bile şu şeyler yaşanmıyor. Adamlar artık milletimiz yüzünden standartlarını aşağı çekmek zorunda kaldı. Adamlarda haklı, daha iyisini hak etmiyoruz ki daha iyisini yapsınlar.
:peepokalp:

Alan olmadıysa bende alabilirim.
Gerek kalmadı eski samsung telefonum üzerinden members'e kaydolup aldım.

Son düzenleme:
benim kendime mailde geldi fakat baktım membersa girdim aldım kodu bu hesap bu kampanya koşullarını karşılamıyor diye hata veriyor

B450 ne alaka hahaha 😂 illa ki sistemimin fotoğrafını mı atayım sana 😂 hayalini kuramadığın sistem var ben de sen rahat ol :)) 2 yıl güzel sanatlar okumuş. Nerde okudun kardeşim ? 😂 Mimar sinan’da felan mı okudun ? Okuduysan beni tanırsın belki mimar sinan güzel sanatlar fakültesi mezunuyum. Hem 2 değil 4 yıl hahahaha
Kasa cm td500 nerede görsem tanırım

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,145
Üyeler
184,739
Son üye
Fahriçam