Amazon Prime Alınır Mı?

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Reaksiyon skoru
8,596
Arkadaşlar normalde EXXEN alacaktım ancak içerikleri ve reklamlı olması beni kendinden soğuttu. O yüzden Amazon Prime almayı düşünüyorum. Ancak tam olarak ne olduğunu bilmiyorum. Bana avantajlarını anlatır mısınız?
Bir de BF3 bedava veriyormuş galiba. Bu BF3 aldığımızda hep bizim mi olacak yoksa bir süre bizde kalıp sonrasında gidecek mi?

Arkadaşlar normalde EXXEN alacaktım ancak içerikleri ve reklamlı olması beni kendinden soğuttu. O yüzden Amazon Prime almayı düşünüyorum. Ancak tam olarak ne olduğunu bilmiyorum. Bana avantajlarını anlatır mısınız?
Bir de BF3 bedava veriyormuş galiba. Bu BF3 aldığımızda hep bizim mi olacak yoksa bir süre bizde kalıp sonrasında gidecek mi?
bende var bf3 verdi origin hesabı.
alışverişler çok hızlı geliyor, her gün 30 üründe falan prime özel inidirm oluyor.
prime video var güzel diziler filmler var. 7TL için bence alın.
izlediğim dizide türkçe altyazı var

Siri cevaplıyor;
Oyunlarda ücretsiz hediyeler veriliyor. Valorant ise Riot hesabını. Rainbow Six Siege için Ubisoft hesabını vs. bağlıyorsun.
Hatta bazı küçük oyunları ücretsiz veriyor Amazon Games'te.
BF3 Origin Kütüphanenize Key ile gireceğiniz için sonsuza kadar senin oluyor.
Amazon'da Prime'a özel fiyatlarda indirim. Belirli şehirlerde isen aynı gün teslimat fırsatı.
Prime Video'da izlediğin dizi/filme göre değişiyor. Netfliix'de de öyle zaten bazılarında dublaj olmuyor.

Son düzenleme:
bende var bf3 verdi origin hesabı.
alışverişler çok hızlı geliyor, her gün 30 üründe falan prime özel inidirm oluyor.
prime video var güzel diziler filmler var. 7TL için bence alın.
izlediğim dizide türkçe altyazı var

Siri cevaplıyor;
Oyunlarda ücretsiz hediyeler veriliyor. Valorant ise Riot hesabını. Rainbow Six Siege için Ubisoft hesabını vs. başlıyorsun.
Amazon'da Prime'a özel fiyatlarda indirim. Belirli şehirlerde isen aynı gün teslimat fırsatı.
Prime Video'da izlediğin dizi/filme göre değişiyor. Netfliix'de de öyle zaten bazılarında dublaj olmuyor.
Teşekkürler...

Siri cevaplıyor;
Oyunlarda ücretsiz hediyeler veriliyor. Valorant ise Riot hesabını. Rainbow Six Siege için Ubisoft hesabını vs. bağlıyorsun.
Hey Siri;
Bu Amazon Prime'daki oyunlar hep aynı mı devamlı güncelleniyor mu?

Hey Siri;
Bu Amazon Prime'daki oyunlar hep aynı mı devamlı güncelleniyor mu?
Siri cevaplıyor;
Eğer oyun içi ödüller diyorsan her ay Valorant/League Of Legends'de vs. farklı ödüller veriliyor.
Oyunlarda diyorsan ben ilk defa BF3 gibi bir oyunun geldiğini gördüm. Arada ücretsiz veriliyor ama.
Bide üyeliğim bittiğinde oyunlar bende kalıyor mu
Eğer BF3 gibi key ile verildiyse oyun kalır. Amazon Games'teki oyunlar gider diye düşünüyorum. Amazon Games'te sadece belirli eski/küçük oyunlar veriliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,809
Üyeler
189,162
Son üye
ApeiroN_
Geri