Ne ararsan var bizde.Sen fortnite mı oynuyorsun seni çılgın şey sdfsf
ortaya karışık
fall guys gariban gibi durmuşortaya karışık
Ayni kasa ayni seri ayni islemci ekran vs sadece 4050 ve 16gb ramli olan modeli var elimde kendime diye aldim hic kullanmadim sistem bile kurmadim kutusunda faturali ilgilenirsen 24 e vericem mesaj atarsinarkadaşlar şunu alıcam var mı daha mantıklısı yoksa direkt çekiyim mi https://amzn.eu/d/dqAjuJS bir de ram takabiliyor muyum
Şişir indir yapıyorlar zaten. Bunu anlamanın en basit yolu var cimri,akakçe gibi yerlerden ve diğer satış yapan hepsiburada,n11 gibi vs kıyaslama yapacaksın ki indirim yapmışlar mı yoksa şişirip fiyatı indirim yapmış gibi normal fiyatamı koymuşlar anlayacaksın.Gördüğüm en boş prime festivali oldu hatta fiyatlar artmış asus tuf b760m wifi ii anakart geçen haftalarda 6400 tl den satıldı prime fısatıyla şimdi pirme fırsatı diye 7600 den koymuşlar. Zaten ilk gün talep edilen bir ürün yok umarım ileriki günler iyi fiyatlı ürünler gelir.
Amazon’da 50C755 miniled var 144 hz 27.745 tl50-55" televizyon bakıyorum bütçe maks 30k tcl onvo hariç hepsi olur. Önerilere de açığım, görürseniz beklerim. Ayrıca cloud 3 ü aldım naysla 2600'e teşekkürler.
Bende de yenilenen bir şey yok normalde hızlı hızlı yeni ürüneler eklenirdi ama sürekli aynı. Umarım gece yeni birşeyler eklenir olmadı müsteri hizmetlerine sorucamBeyler en üstteki flaş fırsatlar kaç saatte bir yenileniyor?