Amazon Prime Day Açığı?!

Troll değil gerçekten. Mesela attığım iphone 11 prime day fırsatı etiketine sahip (ürün sayfasında gözükmüyor ama fırsat sayfasında var) diyelim akşam 8de indirime girmeden şimdi alındı. E mantıken akşam 8de indirimli halini almış gibi olmaz mı?
valla helal olsun ben farketmemiştim bi al dene istersen

Bu söylediğiniz "ürünü indirimli fiyattan aldığınız halde, daha sonradan ürün fiyatında düşme olursa" durumunda geçerli bence. şahsi fikrim.

Bu söylediğiniz "ürünü indirimli fiyattan aldığınız halde, daha sonradan ürün fiyatında düşme olursa" durumunda geçerli bence. şahsi fikrim.
Evet bende öyle biliyorum. İndirim başlamadan geçerli olacağını sanmam.

prime day fırsatı yazması lazım beyler 2 farklı ürün için farklı günlerde görüştüm senin dediğin bu yüzden olmuyor

açık nerede 2-3 saat önce alsan ne olur sonra alsan ne olur. doğru düzgün indirim yok stoklar bitmiyor zaten

acik yok.Indirimli urun satin aldin.2 gun sonra dahada indirim oldu diyelim.O zaman o farki hediye ceki olarak veriyor

2 ay once aldigim urun indirime girmis 10 lira giftcard verdiler az once

Tamam zaten ben bu dönemde alınacak ürünlerden bahsediyorum. Yani mesela dün mü ne iphone beklendi. Üst fiyattan alan kişilere (indirim dönemi içinde) aradaki fark yansıtılacak zaten mantıken
Evet büyük ihtimalle yapabilirsin. Ama hem aradaki farkı nakit değil hediye çeki olarak alırsın hem de ürüne ne kadar indirim geleceğini bilemezsin, belki çok az gelir?

Geri