yorumu olmayan webcamlari kesinlikle satin almayın. Satın alacağınız ürünün tanıtımları falan var mı veya videoları var mı bakın. Ben bakmadan aldım pişman oldum.Bu webcamdan hangisi alınır. İlkini kullanan oldu mu ?
Fırsattan 3 4 dk once bildirim geliyor izleme açıksagün içinde bi ara muhtemelen yine akşam saatlerinde indirime girer
16:00'da oluyor her indirim zamanı böyleydi çünkü.gün içinde bi ara muhtemelen yine akşam saatlerinde indirime girer
ne yazdigini hic anlamadimmuhtemelen cif fln demişin tahminmi yoksa bildirim flnmı geldi
TürkçeArkadaşlar kusura bakmayın konudan bağımsız bir şey soracağım çok acil, aliexpressden sipariş vereceğim adresimi infilizce harflerle mi yazmalıyım yoksa tüekçe harflerle mi yazmalıyım?
latinceArkadaşlar kusura bakmayın konudan bağımsız bir şey soracağım çok acil, aliexpressden sipariş vereceğim adresimi infilizce harflerle mi yazmalıyım yoksa tüekçe harflerle mi yazmalıyım?
Anladım bu v15 deki indirimin artma şansı var mıyorumu olmayan webcamlari kesinlikle satin almayın. Satın alacağınız ürünün tanıtımları falan var mı veya videoları var mı bakın. Ben bakmadan aldım pişman oldum.
bilmiyorum ama pek iyi kamera değil zaten videolara bakarsanızAnladım bu v15 deki indirimin artma şansı var mı
Saat 4 de mi ?Lipton demlik poşet çay indirime girecek bakarak ol
OsmanlıcaArkadaşlar kusura bakmayın konudan bağımsız bir şey soracağım çok acil, aliexpressden sipariş vereceğim adresimi infilizce harflerle mi yazmalıyım yoksa tüekçe harflerle mi yazmalıyım?