Bankayı ara iptal etmeseler balibanka onayı için bekliyorum alamdım gitti şu iphone u topaç oldum resmen
Bankayı ara iptal etmeseler balibanka onayı için bekliyorum alamdım gitti şu iphone u topaç oldum resmen
Canavar dediğin monitör 6bit + frcilla 2k istiyorsan daha bakman lazım ama ben bu monitörü öneririm dünden beri ara ara stoğa giriyor fiyat 9.5k
360 hz için normalCanavar dediğin monitör 6bit + frc
aradım 2 kere kardeşim ayarladık bekle sen 10.30 bida dene bakalım oluyor mu olması lazım biz yapabileceğimiz her şeyi yaptık diyor olmazsa diyorum nolacak yok olur merak etmeyin diyorBankayı ara iptal etmeseler bali
Abooo sen öldürdün kanka gigabyte m27 var ve g27 var onlarda mı kötü.oynadığın oyuna veya kullanımına göre değişir hocam. yani illa 4070ti diye 2k ekran almak zorunda değilsin. mesela ben gtx 980ti ile 2k ekran kullanıyorum ama şuan 2k ekranlar aşırı pahalı ucuz olanları da almaya değmez alıyorsan 10k üstüne bak derim.
aradaki fark otomatik olarak iade edilecek yazıyordu bu kampanya sürecinde fiyatı düşen ürünlerinAldığım ürünün fiyatı düşmüş yine aradaki fark iadesi kampanyasını nasıl kullanicam yardımcı olabilir misiniz ?
aradaki fark otomatik olarak sistem tarafından hediye bakiyesi olarak veriliyor. bir şey yapmana gerek yokAldığım ürünün fiyatı düşmüş yine aradaki fark iadesi kampanyasını nasıl kullanicam yardımcı olabilir misiniz ?
12600 kullanıyorum, am5 kovalıyordum indirimden 3800 e alayım mı bunu 1 2 sene kullanılır mı, ölü soket diye yatırım yapasım gelmiyor.https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0BNQCP9P8/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1 3800 e aldım umarım patlamaz elimde
bana bi kere bu sebepten 2 tl iade gelmişti, mail atarlararadaki fark otomatik olarak iade edilecek yazıyordu bu kampanya sürecinde fiyatı düşen ürünlerin
hala 3800 e varsa alınır. ölü soket olayı kişiden kişiye değişir hocam. Sistemini 4 5 sene güncellemeyeceksen ölü soket değil. Şu an am5 soket alıp 5 6 sene kullansan ve yine am5 soketli yeni bir işlemci alacak olsan muhtemelen o zaman anakartını da değiştirirsin. Şöyle düşün r5 1600 işlemcin ve a320 anakartın var. İşlemcini yine am4 soketli r5 5600 veya 5800x3d falan olarak güncelleyeceksin. Bu durumda anakartını değiştirmek ister misin istemez misin12600 kullanıyorum, am5 kovalıyordum indirimden 3800 e alayım mı bunu 1 2 sene kullanılır mı, ölü soket diye yatırım yapasım gelmiyor.